Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćj

Głodne dzieci z Syrii

Polecane posty

Gość gośćj

Właśnie oglądałam wydarzenia w pol... pokazali wygłodzone dzieci z Syrii , chłopiec się wypowiedzial ze ostatni raz jadł tydzień temu, dziewczynka 7 miesiący pije tylko wodę z solą, siedzę i rycze jak glupia, mieszkaja w miastach pulapkach, ani z zewnątrz nikt nie może im pomoc ani nie uciekną, dlaczego ten świat jest taki okrutny,zadaje sobie to pytanie A mam już 35 lat ?!

Gość bella  86
Dzieci, kobiety, starcy zostali w Syrii i przeżywają koszmar. Zaś młodzi syryjczycy swietnie się bawią w Europie. Serce się kroi, sama jestem matką.

Gość gość
Wszystko to wina USA które po zniszczeniu Iraku, Libii, Somalii i Sudanu wzięli się za Syrię. A i w Kosowie nędza i mafie rządzą. A media zachodnie kłamią i skupiają się na tym co im pasuje, jedne sprawy i zdarzenia ukrywają inne nagłaśniają i kreują. Nad losem Palestyńczyków nie zapłaczesz bo w telewizorku nic na ten temat nie znajdziesz. zachodnia propaganda zdemaskowana http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13941019000780

Gość gość
bogaci sa temu winni,chec bogacenia sie na sile powoduje to ze inni zdychaja z glodu a te luje chwala sie w tv lodzami prywatnymi za 20 mln i wiecej