Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evelyn666ya

Popisze erotycznie...

Polecane posty

Midsummer Eve dziś Dziękuję Ci bardzo. Mój avek to na prędce znaleziony rysunek, osobiście kocham rysunki i fotografie Pin-up. Też lubię czasem się ubrać w tym stylu. Na serio nie będę wulgami rzucać.

gość dziś Biegnę z odpowiedzią: nie pamiętam. Ty naprawdę myślisz że jak kobieta jest ciut bardziej wulgarna i otwarta to podszywa się pod faceta? Rzucasz tekstami o patologii tylko dlatego że nie tolerujesz mojego zachowania. Możesz mnie nie lubić, rozumiem to ale skoro już brnie to w ubliżanie i insynuację to zacznijmy od tego że skoro jesteś tak błyskotliwym facetem za jakiego się masz to mój drogi co robisz na forum dla kobiet? Skoro Twoja inteligencja pozwala określić płeć to dlaczego zniżasz się do poziomu gdzie rzucasz obelgami? Proszę daj mi argument dlaczego Twoim zdaniem jestem ,,fececikiem z miękką fają"?

Gość gość
jesteś ohydna masz poza forum jakieś życie? jak widać nie.

Gość gość
Kilkam w avki, które mnie zaintrygują, zastanawiałam się, co jest w Twoim (bo słabo widać) :) Pozdrawiam :) 🖐️

Gość gość
Załóż transie okulary, idź na koncert WOSP nie masturbuj się transiku. :-P

Wiem że nie powinno się karmić trolli internetowych ale powiedz mi proszę, jak mam z Tobą rozmawiać skoro nie potrafisz dać chociażby jednego argumentu? Oczywiście mam życie o za forum, lecz w długie zimowe wieczory samą przyjemnością jest posiedzenie przed komputerem z kubkiem gorącego kakao i prowadzić z kimś miłą rozmowę, więc proszę postaraj się rozmawiać na poziomie.

Jak nie klnę czuję się sztuczna jak piersi Pameli Anderson... Do tematu: Evelyn666ya dziś Słyszałam dziś na ulicy rozmowę dwóch facetów, spierali się o figurę kobiet. Powiedzcie mi kochani proszę jak to jest waszym zdaniem? Szczupła, mały biust czy krągłe krztałtyusmiech.gif

Gość gość
Ja Cię lubie :)

Gość ogolony h
Dla mnie jest wazne zeby dziewczyna byla ogolona. A czy biust jest duzy czy maly jest dla mnie niewazne.

Gość gość
Lubię Cie Evelyn! Kafemen@wp.pl

Gość gość
Co byście zrobili w sytuacji, kiedy moglibyście być z osobą o której zawsze marzyliście, ale z góry wiecie że nigdy byście nie osiągnęli z nią orgazmu. Poświęcilibyście tą przyjemność ?

Gość gość
A jakbyś miała okazję się przespać z kimkolwiek (w ramach jakieś nagrody) to kto to by był ? :)

Gość gość
Gość 20.07 ja bym się starał o kobiete na której by mi zależało.

Dobre pytanie... Myśle że Taylor Momsen z The Pretty Reckless ( Też mam taki styl makijażu tylko więcej kolczyków) albo z # najładniejszymi kafeteriankami. Kafemen pisz tutaj, nie rozdwoję się.

Pisałaś chyba, ze kiedys byłaś z facetem... Skąd jestes? Tak miałam chłopaków w gdy miałam 14-19 lat, później już dziewczyny sztuk 2, chłopaków też dwóch, okolice bydgoszcy,

Gość gość
A nie chciałabyś wrócic do seksu z facetami? Kafemen@wp.pl

Nie ciągnie mnie. W ogóle to u mnie zależy od uczuc a wole babskie charaktery. I faceci za mną nie przepadają. Wolą grzeczne i naiwne dziewczynki, które pozwalają im rządzić.

Gość gość
Ja lubię kobiety z mocnym charakterem, choć czasem to mści sie na mnie. Kafemen@wp.pl

Akurat ja mam wyjątkowo wredny charakter. Może dlatego że mało osob mnie rozumie... Nie wiem, od zawsze taka byłam.

Gość gość
Jak myślisz, dlaczego nie jestes rozumiana przez inne osoby? Kafemen@wp.pl

Gość gość
Pomijając wredny charakter...

Jaki typ kobiet was najbardziej wkurza? Mnie laski typu glonojad z wybujała samoocena patrzące przez pryzmat czyjegoś portfela. Takie co topią moralność w pieniądzach. Ale też mnie wkurzają zbyt romantyczne poetki wyrwane z tanich romansideł i wierszy. Jestem romantyczka ale trzeba też myśleć realnie a nie rzucać filozoficzne teksty i cytaty wierszy udając że nie widzi się żadnych problemów na świecie. A was jakie wkurwiają?

Jaki typ kobiet was najbardziej wkurza? Mnie laski typu glonojad z wybujała samoocena patrzące przez pryzmat czyjegoś portfela. Takie co topią moralność w pieniądzach. Ale też mnie wkurzają zbyt romantyczne poetki wyrwane z tanich romansideł i wierszy. Jestem romantyczka ale trzeba też myśleć realnie a nie rzucać filozoficzne teksty i cytaty wierszy udając że nie widzi się żadnych problemów na świecie. A was jakie wkurwiają?

Gość gość
Evelyn666ya dziś Dobre pytanie... Myśle że Taylor Momsen z The Pretty Reckless ( Też mam taki styl makijażu tylko więcej kolczyków)xPiękna :)

Myślę ze dlatego bo nie wyglądam standardowo i ze względu na moje niestandardowe zachowania i teksty. Długo bez wulga nie wytrzymałam;/ jestem taka zła...

Midsummer Eve dziś ma fajny styl, wyrazista, z******ty głos tylko teledyskami psuje z******ty rock. Zbyt seksistowskie. Ogólnie ich utwory urywają łeb i chce się tego słuchac.