Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy to ciąża ? pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem świadoma tego że takich wątków jest wiele, przeleciałam wiele stron z nadzieją odpowiedzi na moje pytanie i postanowiłam jednak założyć własny wątek. Mianowicie mam nieregularny okres, ostatni w okresie od 16.12 do 23.12.2015 dni płodne wiem że były akurat w dni stosunku czyli 01.01.2016 i 02.01.2016 nie doszło do wytrysku we mnie natomiast było to bez antykoncepcji i zawsze są jakieś obawy. Dodam że seksu nie uprawiałam dość długo ale spodziewałam się raczej tego że miesiączka mi się spóźni tak jak już mówiłam wyżej zawsze była nie regularna i czasem nawet co dwa miesiące nigdy wcześniej. W czwartek miałam dziwne skurcze podbrzusza, a od wczoraj plamienie. Krew wydaje się być bardzo jasna podchodząca pod róż na zmiane z ciemną wydzieliną, nie powiedziałabym że jest to okres bo wyglada to bardziej na plamienie. Mam się czym martwic? dodam że bóle podbrzusza nie są ciągłe natomiast nagłe i silne, czuję się też dosć dziwnie zmęczona, oraz mam zawroty głowe i nagle uderzenia ciepła oraz zimna. Planuję iść do Ginekologa by mieć pewność ale piszę też tu o wasze opinie co sądzicie czy jest to po prostu oznak miesiączki czy jednak ciąża i krwawienie implantacyjne. pozdrawiam, z góry dziękuję i prosze o darowanie sobie niektórym osobom zbędnych komentarzy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować