Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przepiękna

Polecane posty

Gość gość

Jestem przepięknia, darujcie sobie mdłe komentarze, żadna w tym moja zasługa, ot taka sie urodziłam... wysoka, szczupła z okrąglym tyłkiem, ładne piersi, długie ciemne włosy, duze usta, długo sie rozpisywać, wyobraźcie sobie swoje marzenie... I jestem. Mam udany związek, długoletni, i raptem pojawia sie on. Złe sie czuje, nie mamy szans na milosc, płacze... Cały czas...

Gość gość
Pech.

Gość gość
Pech...

Gość pojawiający sie on
stawaj na raka skończ pitolić.

Gość gość
Stanelabym, gdyby mnie chciał, niestety zachwoje sie wobec mnie poprawnie, sytuacja dla mnie nowa...

Gość gość
Jak widać są jeszcze mężczyźni dla których liczy się coś więcej niż tylko uroda zewnętrzna. Brawo.

Gość gość
Poklaszcz sobie na pocieszenie, gdybym była w innym nastroju, przytulilabym ciebie...

Gość gość
Nie płacz. Przecież wszystko może się zmienić. Uroda to duży atut.

Gość gość
Duży, ale co z tego jak działa mocno ale tylko na początku i nie na długo jeśli nie idzie za tym fascynacja wnętrzem tej osoby.

Gość gość
Uroda zawsze pomagała mi w życiu, jest moim talizmanem, przewodnikiem, jest, nie przemija. Zawsze dostaje to co chce, przyzwyczaiłam sie do tego. Mężczyźni, faceci, kto jak woli, sa jak otwarte księgi, wiem jak będza zachowywać sie przy pierwszym jakimś tam przypadkowym spotkaniu, drugim i trzecim, żadnej tajemnicy. Ale on... jest niby podobny w zachowaniu, ale inny, nie potrafię go odczytać, za bardzo próbuje, chce, pragnę ...po co ja to pisze

Gość baby som jakieś dziwne
no, proszę :) przepiękna trafiła na nieczułego na jej urodę :) musisz go zdobyć :classic_cool: postaw to sobie za pokrętny kobiecy punkt honoru :D:D

Gość gość
choler* przepiekna, mam tak samo