Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Witam, otóż rok temu byłam baaaardzo zakochana w takim chłopaku (mamy po 18/19 lat) ale niestety odrzucił mnie. Podejrzewam że przyczynili się do tego jego koledzy którzy po prostu nie przepadali za mną. Chłopak w SMSie tłumaczył się tym że wyjeżdża na studia, to jego wina i przeprasza. Odpowiadał na SMSy niechętnie. Kompletnie mnie olewał, unikał. Płakałam 3-4 miesiące. Później dałam sobie spokój, zadbałam o siebie, powiększyłam grono znajomych, podobam się facetom. Dwa tygodnie temu poszłam ze znajomymi do jego ulubionego klubu. Kilka dni później napisał do mnie czy dalej jestem zła, czy mam chłopaka. Mimo że mnie skrzywdził wciąż mi na nim zależy. Zaproponował rozmowę "musimy pogadać, kiedy masz czas?" Nie wiem jak mam się zachowywać. Być stanowcza? Chłodna? Pozwolić mu zawalczyć o siebie? Proszę o pomoc.

Gość gość
i tak nic z tego dobrego nie wyjdzie,bo jesteś mu obojętna

Gość gość
jakby była mu obojętna to by nie pisał. Niech teraz on trochę się pomęczy. Napisz mu " no hmm no nie wiem, muszę pomyśleć nad tm" :)

Gość gość
dlaczego jego koledzy Cię nie polubili? Z jakiejś błahostki? Jeśli tak, to olałabym tego pana, nie miał odwagi powiedziec Ci prosto w oczy, dlaczego nic z tego nie będzie.

Gość gość
Na początku znajomości dogadywaliśmy się świetnie. W tą relację wtrącał się jego najlepszy kumpel. Ostatnim razem kiedy pojechaliśmy do znajomej, odciągnął M. na bok i o czymś namiętnie rozmawiali. W rezultacie M. odrzucił mnie. A teraz ten kolega napisał SMSa "wcześniej w ekipie nie dostrzegaliśmy że jesteś fajna" "podobasz się M."