Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę dojść do siebie po tym co zobaczyłam w tv

Polecane posty

Gość gość

pokazywali Syrię miasto do którego nikt nie ma dostępu ,pokazywali 7 miesięczną dziewczynkę która od miesiąca nie jadła tylko wodę z solą jej podają , ten świat jest straszny. Wojna to najgorsze zło, czemu ludzie nie potrafią tego zrozumieć???

Gość gość
ciekawe co zrobisz jak wojna dotrze do europy... bedziemy jeść suchy chleb i wode 🖐️

Gość gość
co zrobię? nie wiem nikt nie wie, staram się nie zadręczać bo to nie daje nic ale strach jest o dzieci o rodzinę. Ty się nie boisz?

Gość gość
Dokładnie ją też strasznie się boje..niby żyjemy normalnie a gdzieś w głowie jest ten strach o siebie o dzieci

Gość gość
A co mnie jakieś dzieci w Syrii interesują. Moje maja to co potrzebują i reszta mnie nie obchodzi.

Gość gość
moje dziecko też ma 7 miesięcy tym bardziej mnie to uderzyło od jutra mają tam pomoc niby dostarczać ta dziewczynka się uśmiechała próbowała główkę podnosić, to straszne mówią ze piekło jest na ziemi, chyba tak jest. Te dzieci przecież nie zawiniły w niczym

Gość gość
te dzieci i ich rodzice za niedługo trafią do Europy i tak cie wzbogacą kulturowo że Ci sie odechce i współczucie Ci minie

Gość gość
Zakochałam się w Breiwiku...

Gość gość
Te dzieci nie zawiniły... w niczym nie zawiniły... :( Tylko ich tatusie woleli o własny tyłek się zatroszczyć i pójść po darmowy zasiłek do Europy

Gość gość
Niedługo wojna zawita i do nas. Wojna jest potrzebna co ileś lat dla uspokojenia świata i zapobiega przeludnieniu naszej planety. Gdyby nie było wojen to ludziom by się w d****h poprzewracało.

Gość gość
Dzieci zostały w Syrii, a te dorosłe byki w pełni sił zobacz co zrobiły w Kolonii. Było o tym w tv? Czy cicho sza. Dlaczego przyjeżdżają do Europy, a nie walczą o swoje w ojczyźnie? Nawet za uczciwą robotę się nie wezmą. Nie wierz telewizji, bo tam prawdy nie znajdziesz.

Gość gość
Daj spokoj... Tez nie chce tu burdelu, pewnie ci uchodzcy moga zwiastowac wlasnie te problemy...

Gość gość
przybycie kolorowych zapowiada kłopoty.

Gość gość
ok macie rację i ja też uchodźców się obawiam, co nie zmienia faktu że jak się widzi takie rzeczy w tv to serce się kraje no po prostu

Gość gość
Kiedy zostajemy matkami to wręcz ekstremalnie wyczulamy się na krzywdę dzieci. Ja mieszkam w UK i ta polska suka, która zakatowala i zaglodzila swojego synka na śmierć.. zlamala mu serce. Lekka ulgę odczulam gdy k***iszcze zdechlo w pierdlu:/

Gość gość
To prawda, kiedyś nie byłam tak wrażliwa na krzywdę dziecka. Ale z drugiej strony na całym świecie dzieci umierają z różnych przyczyn. Również w Polsce, czasem blisko nas. Dlatego aż tak się tym nie ekscytuję, telewizja też gra na tych emocjach...

Gość gość
DOSZŁAŚ JUŻ DO SIEBIE ?

Gość gość
A gdzie matka tej dziewczynki? 7mc to jeszcze piersią powinna karmic. Oczywiscie ze pokazują słodkie malutkie bezbronne dzieci żeby wzbudzić litość a w rzeczywistości sami (dorośli) sie w taki ślepy zaułek zaplątali. Byki zdrowe napływają do Europy i robia rozpier/duche a tam rodzina drży z minuty na minutę o zycie. Wole skupiać sie na Polsce i nie rozczulać sie na zapas bo nic nie ma jedynie jednej strony. Dobrze ze tej bandy do nas nie wpuścili! Ich krew, ich dzieci, ich rodziny wiec mam ich w doopie

Gość gość
Arabusy tłukli się, tłuką się i będą się tłuc. Najgorsze, że rozsiewają zamęt wszędzie gdzie się pojawią. Nie wierzę w żadne bajki o wzbogacaniu kulturowym. W Niemczech ludzie mają chować się po kątach, a przecież są u siebie. Drżą o swoje dzieci.

Gość gość
Autorko tematu, a zanieczyszczenia środowiska i tego że planeta jest na skraju zniszczenia warunków do bardziej zorganizowanego życia, to się nie boisz? Przeludnienia się nie boisz? Ile jest miliardów ludzi, 7 czy osiem? Wzrost jest po miliardzie co coraz krótsze okresy czasu! Ty się nie martw dziećmi w wybranych kawałkach naszego globu gdzie są jakieś lokalne wojny. Ty się martw co się stanie jeśli nie zahamujemy przyrostu naturalnego i nie będzie roślin, zwierząt, czystej wody i powietrza.

Gość gość
to ostatniej wypowiedzi też się boję do dziewczyny co pisała o karmieniu piersią- nie jje matka też więc nie ma pokarmu mówili o tym też niestety tak mam zobaczę coś takiego w tv i potem o tym myślę patrzę na swoje dzieci i płakać mi się chce jak pomyślę o tamtych, jak pomyślę że nas też może taki los spotkać. W domu nie mam z kim pogadać, mąż ma chłodne racjonalne podejście do tego typu spraw, i tego mu zazdroszczę