Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak rozpoznac czy Jej zależy

Polecane posty

Gość gość

Czesc, mam 19 lat :) Na początek zaznacze, ze slaby jestem w te klocki i nie mam doswiadczenia. To chyba dopiero druga czy trzecia dłuższa znajomosc z kobieta.. Spodobała mi sie pewna dziewczyna na imprezie, nie mialem odwagi wtedy podejsc, ale pozniej napisałem do Niej :) Jakos tak poszło, ze jestesmy niemal cały czas w kontakcie od 3 miesięcy. Nie spotkaliśmy sie jeszcze, poza tym spotkaniem na imprezie, tylko piszemy. Daje mi do myślenia jednak to, ze to ja zawsze zaczynam rozmowę, ona nigdy nie napisała pierwsza. Zastanawiam sie czy chociaż trochę jej zalezy, bo mi na Niej bardzo. Nie ma sensu, żeby czekac tydzien czy dwa az sama napisze bo wiem, ze tego nie zrobi. Wiem, ze sie nie narzucam bo jest bardzo rozmowna, potrafimy przegadac pół dnia bez przerw, zawsze jest o czym, swietnie sie rozumiemy. Do tego jest niesamowicie piękna, przy czym ja mocno sredni, ale mowi ze wyglad jest dla niej drugorzędny. Jak rozpoznac czy jej chociaz troche zalezy? Czy jest szansa, ze kobieta 10/10 związe sie z mężczyzną 5/10?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować