Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlewam plyn do prania plukania do szufladki w pralce, a to scieka ... Help

Polecane posty

Gość gość

Gdzie to k*****a scieka ? Co jest?

Gość gość
zamien plyn na proszek/ kapsulke do bebna i nie ma problema :classic_cool:

Gość gość
Tak ma być...

Gość gość
Pralka zostala po dawnych lokatorach nowego mieszkania, nie wem czy to jest zepsute czy tak ma byc, wlewam plyn do plukania, plyn do prania a one splywaja, wiec dolewam dolewam... Bo nie wiem co sie z tym dzieje ;p i trace wszystkie go potrojnie wiecej, mysle ze plyny powinny pozostac w swojej szufladce i w odpowiednim momencie pralka je wpuszcza do bebna... A tak to moze wszystko juz na poczatku scieka do bebna??

Gość gość
wlawam płyn do prania i do płukania i one sciekaja pytanie - gdzie wlewasz płyn do płukania ze scieka ? chyba nie tam gdzie proszek ?

Gość gość
Plyn do plukania wlewam tam gdzie sie wlewa plyn ;p zmiekczacz, jest oznakowane, a tam gdzie proszek wlewam plyn do prania, tez splywa i nie zostaje nic w szufladce

Gość gość
Wyjmij szufladkę , wyszoruj ją , przeczyść filtry w pralce , kup calgon , póki co wymyj szufladkę i wymyj ją odkamień , pewnie zasyfili poprzedni ludzie

Bo lejesz za dużo. U mnie w pralce też tak jest, że jak naleję za dużo płynu do płukania, to on mi spłynie i muszę lać od nowa.

Gość gość
A jak ma płyn nie ściekać? Normalne.

Dobra, nie znam się. U mnie w Samsungu tak jest, jak za dużo naleję. Jak nie przelewam, to płyn normalnie jest, gdzie miał być.

Gość gość
Nie ma opcji ze za duzo, ledwo lac zaczynam i tak leje i leje a on znika, to jest normalne? Nornalne, ze zamykam szufladke a plyny sa na swoim miejscu, tak powinno byc!!! To co to w koncu popsute czy nie? Ale pranie jest pachnace po praniu, wiec? Moze gdzies tam w pralce jest jeszcse magazynek i dopiero z niego plyn scieka w odpowiednim momencie??

Gość gość
magazynek juz pusty juz cie zastrzelili :classic_cool: kazda pralka jest inna w jednej plyn zostaje w innej splywa co to kurfa za tragedia? pachnie? wyprane? to nie marudz

Gość gość
Jednak to dziwne, w poprzedniej pralce nie mialam tak wiec..

Gość gość
Luzik, wszystko jest w porządku. To zależy od modelu pralki. W mojej (tani Indesit) od nowości płyn nie zostawał w szufladce, tylko spływał głębiej. I widocznie tak ma być, bo pierze :)

Gość gość
zapewne masz pralkę samsunga. Wobec tego tak ma być:classic_cool: