Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

manifestanci KOD to targowiczanie

Polecane posty

Gość gość

taka prawda

Gość gość
Przez takich darmozjadow jak kod Polska traciła niepodległość, taka prawda. Wylapac i wywiez na daleka Syberię.

Gość gość
Deductor dziś wiesz co, no przynajmniej nie podniósł podatków (jak tusk), tylko je obniżył (np. od darowizn - wiedziałeśo tym?), nie podwyższył wieku emerytalnego (jak tusk), nie zmielił miliona podpisów (jak rządził tusk) i nie mordowano ludzi seryjnym samobójcą (jak za rządów tuska), nie próbował sprzedać lasów państwowych w środku nocy (jak za rządów partii tuska), do tego zlikwidował WSI - jeśli nie wiesz co to było, to wygoogóluj, mnie ise nie chce tobie tłumaczyć, powołał CBA, które złapało sawicką - googluj. moze coś zrozumiesz... Deductor dziś - wiedziałeś o tym szczekaczu?

Gość Deductor
Przysłuchaj się o tym, co mówi: "Wojsko polskie jest w Iraku ze względu, na dobre stosunki z Izraelem. Innymi słowy: stosunki z Izraelem są ważniejsze, niż zdrowie i życie polskich obywateli"... A co do seryjnego samobójcy - Słyszałem, jak Stonoga mówił ostatnio, że za zabójstwem Leppera stoi pis... A podwyższenie wieku emerytalnego - To nie spodobać się może głównie socjalnym nierobom...

Gość gość
targowicą jest PiS bo knuje z Orbanem przciw Polsce, i idzie drogą Putina przeciw UE. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,PiS-wraca-do-pomyslu-budowy-Miedzymorza-Prof-Goralczyk-To-nie-jest-w-naszym-interesie,wid,18091780,wiadomosc.html?ticaid=116456

Gość gość
podwyższenie wieku emerytalnego nie podoba się głownie ludziom, którzy pracują fizycznie, wytwarzają dobra jak zywnosc, materialy użytkowe dla dobra ogóły, na pewno nie tym co pierdzą w stolki przy kawie i wymyslaja problemy pseudonaukowe, tworza pisma którymi nawet doopy nie da się podetrzeć, bo papier w pupe kłuje :D ci co po 15 latach ida na emeryturke, albo po 20 jak służby mundurowe siedza cicho jak myszki, baa usługują każdej rządzącej frakcji by tylko przywileju nie obcieli, a rolnicy mieszkający w miastach a placacy 3x mniejszy KRUS to już calkiem patologia, z nudow chyba w zimowym sezonie na ulice wychodza :O🖐️

Gość Deductor
21:16 - Ja też pracuję (pracowałem do niedawna) fizycznie, ale nie mam zamiaru tego robić całe życie. Jak się jest tłukiem bez ambicji, to można mieć pretensje tylko do siebie... Ja zamierzam podwyższać kwalifikacje i pracować jak najdłużej. Nawet do 90-tki, jak starczy sił...

Gość gość
ty wyżej, dla niektórych ambicja jest wytwarzanie czegosc co innym sluzy, a nie wykonywanie telefonow, robienie kawy prezesowi, granie na giełdzie, tworzenie struktor spolek handlowych, piramid finansowych, czy tez piertolenie bzdur w telewizji ( bo kapitalni ludzie obmyślili sobie placic za nic komuszym na kosz podatnika :D

Gość gość
starzejącą się Europę nie stać na wczesne emerytury. Polska kaczystowska idzie pod prąd europejskiego trendu. Nawet najbogatsze kraje podnoszą wiek emerytalny mimo że one mają młodych Arabów do roboty a my nie mamy i Ukraińcy nas nie uratują.

Gość Deductor
Ja planuję być konstruktorem, a więc robić coś, co służy innym. A program pisuaru, to jedno, wielkie "komuno wróć"...

Gość gość
21:33 i wszyscy naiwnie wiedzą (wszystkie kraje tzw. zachodu) że uda im się kiedykolwiek spłacić dług ich gospodarek :D 1% ludności posiada obecnie = ~50% wszelkich bogactw całego globu, kolejne programy polityczne kapitalistow nic sobie z tego nie robia, łatwo policzyć 1% z 7 mld lud*******ońcu nastąpi granica, po przekroczeniu której nic nie będzie jak dawniej przedtem i długo potem... czarnowidztwo? haha :) zostanie tylko garstka ludzi, latwo sobie taką hipotezę wyobrazić, biorąc pod uwagę broni jaką już dzisiaj dysponują ci "ubodzy" :D... a wracają na ziemię Pis przynajmniej rozumie to i odcina pępowinę, czy mu uda się bez wsparcia i zrozumienia i przerewitalizowania obecnych założeń wielkich gospodarek świata, wątpię, ale gra jest warta by postawić na wszystko, zawsze póki to się nie zmieni :D

Gość gość
KOD jest cooool ! To pierwszy obywatelski ruch od czasów KOR i Solidarności.

Gość gość
PiS to pożyteczni idoci Putina. Osłabiając Unię robią dobrze ruskim.

Gość gość
Pier// Dolic cala unie, wylęgarnia pasożytów:D

Gość gość
debilu, gdyby nie UE Polska byłaby teraz Bialorusią!