Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elfka980

Problem z oszustwami partnera

Polecane posty

Witam dziewczyny. Ponieważ jestem dość młodą kobitką , ponieważ nie dawno skończyłam 18 lat , potrzebuje porady osób bardziej doświadczonych. Rady mężczyzn też mile widziane. Otóż jestem z 4 lata starszym chłopakiem pół roku , wiem wiem krótko i być może jestem naiwna iż mu wierzę w to , że chciałby założyć ze mną rodzinę. Do tej pory nie miałam powodu aby mu nie wierzyć lub wątpić w jego słowa. Zawsze był ze mną szczery. Jednak ostatnio trochę się zawiodłam na nim. No ale wniknijmy w problem. Sylwester spędzaliśmy z chłopakiem we dwoje , było bardzo romantycznie i no wiadomo po wypiciu trochę przeżyliśmy nasz pierwszy raz odkąd się poznaliśmy i jesteśmy razem. Było cudownie , rozmawialiśmy o planach na przyszłość i temu podobne. Wcześniej między nami trochę się psuło więc z nowym rokiem obiecaliśmy sobie , że wszystko się polepszy i polepszyło do momentu kiedy chłopak zaprosił mnie abym u niego przenocowała. Znowu do 3 w nocy rozmawialiśmy o nas , on mówił jak bardzo kocha , stara się itp. Rano kiedy wyszedł z pokoju zrobić coś jeść , coś mnie tknęło aby spojrzeć mu na pocztę. Znalazłam powiadomienia o nowej wiadomości od mojej przyjaciółki. Na początku przyjęłam to na luzie bo cieszyło mnie to , że mój chłopak ma dobry kontakt z najbliższą mi osobą. Jednak przypomniałam sobie , że wczoraj kiedy mój Tż poprosił mnie abym odpisała z jego Facebooka naszemu wspólnemu koledze to nie było żadnej rozmowy z Asią ( przyjaciółka) . Napisałam do niej w jego imieniu aby wysłała rozmowy , ponieważ mu usunęło , a chce coś sprawdzić. Wysłała. Zobaczyłam jak równo obsmarowywał mi tyłek , jak pisał do niej jaka to ona z******ta , pomocna , jak to że jej były chłopak jej nie docenił itp. Popłakałam się. Kiedy wszedł do pokoju i zobaczył mnie przed ekranem komputera zapłakaną , rzucił się na kolana i zaczął przepraszać. Przez jego zdezorientowanie dowiedziałam się , że usunął rozmowę również z jego byłą. Zostawiłam go. Powiedziałam , że muszę sobie wszystko przemyśleć , poukładać . Zapytałam go ] czy usuwał jeszcze jakiekolwiek rozmowy. Stwierdził , że nie. Okej starał się , przyjeżdzał do mnie , przepraszał , robił wszystko aby mnie odzyskać. Dałam mu szansę. Dzisiaj zaskoczył mnie swoim przyjazdem. Posiedzieliśmy trochę u mnie i postanowiliśmy się przejechać gdzieś pospacerować. Było miło. Jednak coś mnie tknęło aby okłamać go iż wiem , że znowu usunął rozmowę z jakąś laską. Jak się okazało strzał w 10 ! Tyle , że tłumaczył mi iż usunął tą rozmowę wtedy co z Asią itp że bardzo przeprasza. Wiele ludzi spacerowało po tamie , a on padł na kolanach przede mną , rozpłakał się i zaczął tłumaczyć. Powiedziałam aby wstał i nie robił scen bo wiele osób na nas patrzyło. Dałam mu kolejną szansę. Dziewczyny czy zrobiłam słusznie dając mu szanse czy powinnam kopnąć go w cztery litery ? Czy może przesadzam ? Dodam jeszcze , że mój Tż ściemnia rodzinie co do mojego wieku , otóż każdemu z nich powtarza iż jestem od niego tylko o 2 LATA MŁODSZA choć w rzeczywistości o 4. Rozmawiałam z nim o tym i on powiedział , że z wiekiem jest tak dlatego , że jego brat jakiś czas temu bardzo zakochał się w dużo młodszej dziewczynie , ona się nim zabawiła i zostawiła. On zaczął pić , chodzić do psychologa i jego rodzice gadaliby mu , ponieważ nie chcą aby stało się z nim dokładnie jak z jego bratem. Dodam jeszcze , że jestem pierwszą dziewczyną , którą zaprosił do siebie do domu.

Gość gość
Ile jeszcze tych szans mu dasz? Ile razy musi Cię jeszcze okłamać? Wy jesteście DOPIERO pół roku!