Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irna

Zalamana i samotnaMusze sie wygadac.

Polecane posty

Gość Irna

Od wakacji mam przykry czas. Romans który wyszedł. Brak pracy depresja. Poodsuwali sie znajomi z różnych powodów. Dużo mowilam przyjaciółce zwierzylam sie i sie rozeszlo. Przylgnela latka d***** puszczalskiej nienormalnej aż wstyd pisac.Jeden przyjaciel mój wiedział o wszystkich problemach o tym jak zle traktowali mnie znajomi czyli koleżanki no i jak zle faceci. Z tym przyjacielem przez dwa lata bylo ok. Ostatnio stwierdził ze chce ze mną sie kochać. Kupił mu prezenty. Odmowilam. Uslyszalam ze jestem nie-do-********.na:( ze rozpieszczona itp. Nie dość ze wyzywali mnie inni, wiedzial jak mi ciężko to jeszcze on. Zostalam sama. Co mam zrobic nie wiem. Zle sie czuje.

Gość gość
a mnie właśnie facet rzucił :( też jestem bez pracy :( także przytulam Cię wirtualnie! nie ejsteś jedyna samotna..

Gość Irna
to s********j . potrzebuje pocieszenia a nie dołowania od brzydkich porzuconych dziwek

Gość gość
Trzeba było się nie puszczać. Wszystko co się stało jest twoją winą. Zachciało się romansu to masz

Gość Irna
Osobo z godziny 22:32 lecz sobie głowę i przestań sie za mnie podszywać !!!!

Gość Irna
to miałam nie uprawiać seksu? a ty kwoko to niby taka cnotliwa jesteś?

Gość Irna
Gościu 22:36 wiesz cos w ogóle o moim zyciu ze tak pyskolisz ???!!!

Gość Irna
Ale wiecie co? Podświadomie zdaje sobie sprawe, że tak właśnie powinny być traktowane dzifki. Tak jak ja teraz.

Gość gość
podszywie z 22:32 sam jesteś brzydki i nikt cie nie chce, dlatego tutaj wylewasz frustracje autorko nie przejmuj się podszywami , tutaj pełno frustratów, którzy będą cię o wszystko obwiniać. nic złego nie zrobiłaś, jeszcze spotkasz miłość, zobaczysz

Gość gość
Hehe wariatka

Gość gość
Za zwykły seks nikt by się od ciebie nie odsuwał. Nie te czasy. Chyba że mieszkasz w pipidówie. Żonaty? Inny kolor skóry?

Gość Irna
Gościu z 22:43 dziekuje. Jestem tu nowa. Poprostu chciałam sie wygadać w tym miejscu. Cóż.

Gość gość
Irna pokaz swoją gębę przy okazji żeby porządni faceci mogli cię unikać.to by było fair.