Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotnosc w irlandii

Polecane posty

Gość gość

Czy jest Na forum ktos samotny z irlandii Z Mila checia porozmawiam I chociaz Na chwile zapomne o swojej samotnosci tutaj

Gość gość
ja jestem samotny w warszawie, jak Ci to robi roznice... :) albo tylko wydaje mi sie ze jestem smotny bo wrocilem z austrii z nart, gdzie bylo 200 osob i ciagle sie cos dzialo

Gość gość
ja jest z dublina- fakt tu jest mega nuda.....i ta pogoda kozmarna.gdziemieszkasz?ile masz lat?plec?

Gość gość
hej, jak długo jesteś w irl? ja byłam kilka lat, wróciłam do pl, ale tęsknię za irl

Gość gość
Tak tez dreczy mnie samotnosc juz od 6 lat na emigracji to uczucie mnie nie opuszcza :( w polsce juz zaczynam sie czuc obco jak przyjezdzam

Gość gość
Buehehheeeeee samotny w warwszawie:D co za ciul, w wawie setki nicnych klubów i rozywek a ciul samotny :D pewnie STULEJARZ BUHEHEHEHEHHEEEEE :D :D :D ja mieszkam na wiosce ale sie nie nudze nigdy jutro robie grill na 20 osob a smiecie ze stolycy nie mozecie bo wam wlasciel pokoiku zabrobił buhhhheeeeeee

Gość gość
bingol stulejarz :D

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU