Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Była sytuacja ze chłopak zrobił mi dobrze ręką, a potem ja miałam na sobie majtki i leginsy a on rozebrał się i byl. Na bokserkach. W pewnym momencie wytarl penisa o majtki z preejakulatu i zaraz po tym dosłownie moment masowal mnie po krocze, przez ciuchy!! Ale na tej ręce jeśli został mu jakiś preejakulat to wytarlby sie w. Leginsy prawda? Bo zaraz. Po tym na dosłownie moment włożył mi reke w majtki ale u góry mojej "cipki" tam gdzie jest bodajże lechtaczka. I tylko na chwilę bo kapalam mu przestać i nigdzie głęboko mi nie.wkładał? Jest szansa na zapłodnienie? Okres mi się.skonczyl 3-4 stycznia a to było między 1-5 stycznia nie pamiętam, 8 stycznia 12 dzien cyklu przed owulacja bolały mnie strasznie jajniki i mam.uczucie pelnosci i mało sluzu ale jest przezroczysty i ciągnący się. Dziś miałam sperme na palcach i.mylam piersi i ręce. W wodzie z mydłem i potem poszłam do domu 500 m przez mróz.Między czasie robiłam wiele.czynności i nie.pamiętam ale chyba mylam reke.jeszcze raz i po godzinie albo półtorej z desperacji badałam szyjkę i włożyłam palca do pochwy. Czy mogłam mieć jakieś żywe plemniki pod paznokciami? Boję się że.mogło dość do zapłodnienia. Proszę o pomoc mam 17 lat i jestem dziewica.

Gość gość
Daj spokój, tak łatwo w ciążę się nie zachodzi:-D

Gość gość
Panicznie się tego boje.

Gość gość
Masakra...

Gość gość
Dlaczego masakra?

Gość gość
Nie jesteś w ciąży a jesli tak panicznie się boisz to nie bierz się za seks.

Gość gość
Zmusza was ktos do seksu? Widać ze psychicznie jesteś niegotowa, skoro przeraża Cię konserwacja - ciąża. Może trzeba odpuścić?