Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamtakiemalepytanko

czy wykonać pierwszy krok ... poprosić go o kontakt?

Polecane posty

Gość mamtakiemalepytanko

sytuacja trochę skomplikowana. ale czy nie odbierze to jako desperacji?

Gość gość
Zrób to w koncu i przestań biadolić codziennie o tym samym.

Gość poruszenie_W_bokserkach
poproś

Gość mamtakiemalepytanko
tylko problem polega na tym, że muszę w to zaangażować osoby trzecie, bo sama nie mam bezpośredniego kontaktu... a też nie chcę wyjść na "oszołoma" :(

Gość gość x
Jak to nie masz z nim kontaktu ?

Gość gość
nie pros go o nic i w ogole odpusc sobie facetow.. jak masz takie problemy to idz do psychologa... albo zacznij gdzies wychodzic do ludzi, poznawac ich, rozmawiac.... jak zaczniesz byc zwyklym czlowiekiem ktory sie nie boi geby otworzyc do innych to zacznij myslec o facetach, bo szkoda Twoich i ich nerwow

Gość mamtakiemalepytanko
nasz kontakt się zerwał, bo nie pracujemy już razem, a nie mam do niego nr telefonu

Gość gość x
Nie załatwiaj tego przez telefon tylko spróbuj bezpośrednio się z nim spotkać tak na pewno będzie lepiej. Choć nie będzie Ci o to łatwo

Gość mamtakiemalepytanko
i kogoś z tą misją musiałabym posłać :/ a to nie jest najlepsze rozwiązanie. tak to jest jak się komplikuje najprostsze sprawy...

Gość gość
Narzucać się nie musisz, ale wydaje mi się , że powinnaś spróbować z nim bezpośredniego kontaktu bo jak nie spróbujesz to będzie Cię to dalej gryzło

Gość gość
Jak masz na goscia ciśnienie czyli podoba ci sie to jak najbardziej poproś o kontakt.Kobiety na zachodzie zagadują facetów i to nie jest desperacja.

Gość mamtakiemalepytanko
ok to podziałam w tym kierunku

Gość gość x
Na pewno jak Ty pierwsza "zagadasz " do niego to nie będzie nic nie na miejscu z Twojej strony

Gość mamtakiemalepytanko
najwyżej dostanę "kosza". ale już to kilkakrotnie przerabiałam, więc trudno...

Gość gość
Mialam podobnie , z tym ze on mi juz nawet wyznal milosc w pracy.Ja nie mialam w pracy dostep do jego nr tel i jak odszedl to zadzwonilam bo zdziwilo mnie ze on nie wzial tego numeru a mogl .Chcial chyba urwac kontakt po tym co teraz wyczuwam , tylko po kiego grzyba mi wyznawal ta milosc .Dzwonilam ale rozmowa byla oficjslna , wkoncu wyslalam smsa z wyznaniem uczuc.I taki jest koniec tej bajki.

Gość gość
Jesli tak bardzo cie do niego ciagnie musisz odnowic kontakt, ale nie wyznawaj mu milosci. Zrob tak aby to odnowienie kontaktu stalo się od tak przypadkiem ;)

Gość gość
Koniec bo nie odpisal na tego smsa.

Gość gość
Mi zalezy, wiec poprosilam jego o pomoc, dwukrotnie. Raz juz pomogl, a teraz pomaga drugi raz. Ostatnio przez tel wypytywal jak u mnie, jak w pracy, czy gdzies wyjezdzam na urlop. Myslicie ze pyta z grzecznosci, czy to go interesuje. Gdy keszcze pracowalismy razem dalo sie odczuc, ze jest zainteresowany.

Gość gość
15.23 A ma kogos czy jest sam?

Gość gość
O jaka pomoc go poprosilas? Szukam pomyslu.

Gość gość
15.23 A ma kogos czy jest sam? gość dziś O jaka pomoc go poprosilas? Szukam pomysl Z tego co wiem, jest sam. Zalatwienie pewnej sprawy formalnej

Gość gość
Jesli jest sam to droga wolna nie odpuszczaj. Ja mam zlamane serce , bo mowil ze kocha a teraz chyba zdecydowal pozostac z dziewczyna .Co robic ?

Gość mamtakiemalepytanko
ja nawet nie wiem, czy kogoś ma czy nie. ale wydaje mi się, że nie. daję sobie jeszcze kilka dni, może się jakaś okazja trafi, żeby o sobie przypomnieć :) ale chyba po 4 miesiącach to trochę głupio...

Gość gość
Desperacja ? Jaka desperacja ... przecież normalne, że jeżeli ktomuś się podobamy, to ta osoba poszukuje naszego towarzystwa, kontaktu. Desperacja byłaby wtedy, gdyby osoba nie mając innych opcji, usilnie, mimo odmów stale starała się zabiegać o naszą uwagę, kontakt, obecność.

Gość gość
W szczerej prawdziwej miłości nie ma nic głupiego. Jak się czuje to co powinno być to i odpowiedni to jest człowiek to co może być głupiego. Może on też by chciał do ciebie kontakt i ma podobne problemy jak się do tego zabrać. Szkoda stracić coś pięknego, jeśli to takie jest oczywiście.

Gość gość
A jak on wyznal milosc a potem kontakt sie urwal ? Potem ja wyznalam milosc w smsie a on milczy .Wiem ze kochal mnie szczerze tak jak ja.On mieszka z dziewczyna , jak do niego dotrzec ?

Gość gość
zdobadz numer i napisz do niego. a facebook?

Gość gość
Jak ma dziewczyne to czekaj na gorsze chwile:-D

Gość gość
Tak , chyba tylko tyle mi pozostalo. Ja nie mam facebooka.