Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardiiii81

Mam żonę i dziecko, ale zakochałem się w innej, jak się wyleczyć z tej miłości?

Polecane posty

Gość bardiiii81

jw

Gość gość
przejdzie ci

Gość gość
jak dlugo to trwa? macie kontakt?

Gość gość
wyleczyc ciezko

Gość bardiiii81
Długo, nie pamiętam nawet jak długo, ale dobrych parę lat... niestety moje życie jest skomplikowane, mam zobowiązania, żałuję teraz, że się ożeniłem, ale jest za późno ....

Gość gość
po co zeniles sie skoro byles zakochany w innej? czyzby powodem bylo dziecko?

Gość bardiiii81
Jak się żeniłem to kochałem żonę, ale czas pokazał, że nie tego chcę, młodość ma swoje głupoty

Gość gość
tylko c***y i hamlety mają takie rozterki prawdziwy men jest albo wierny albo dupczy wszystko

Gość gość
Co chcesz dalej zrobic? Masz jakies plany? I najwazniejsze co czuje ta druga kobieta? Wie o tym?

Gość bardiiii81
W ramach wyjaśnienia to miłość platoniczna , bo nigdy nie odważyłem się dotknąć jej, nie zdradziłem żony

Gość gość
tylko c***a albo hamlet nie wie czego chce i się miota

Gość gość
A malutkie to dziecko?

Gość gość
A Ona Cię kocha?

Gość bardiiii81
ona nic nie wie, przez długi czas była sama, ale teraz już nie jest...

Gość gość
jezeli trwa przez wiele lat to pora cos z tym zrobic, tj. zapomniec, po co komplikowac sobie zycie? albo wybrac druga opcje - inna kobiete? sam musisz wiedziec czego chcesz od zycia, czy chcesz je zmienic, czy zaakceptowac takie, jakie jest, wybor nalezy do ciebie nie jestes jedyny w takiej sytuacji, marne to pocieszenie, ale zawsze jakies

Gość bardiiii81
Właśnie jest pytanie jak mam zapomnieć bo nigdy nie będę z nią, nie ma szans, ona ma kryształowy charakter, wielokrotnie powtarzała że nie będzie nigdy z mężczyzną, który ma żonę

Gość gość
A dlaczego przez tyle czasu nic się miedzy wami Nie wydarzyło? Czy może było blisko ale zrezygnowales?.. Dlaczego nie posunąłeś się o krok dalej?

Gość gość
czlowieku zapomnij o niej a skoncentruj sie na swojej rodzinie

Gość gość
Jak zapomniec? Nie myslec :) a teraz juz calkiem serio... pytanie brzmi czy myslisz o zwiazku z ta kobieta? czy bierzesz taka opcje pod uwage? czy myslales o rozwodzie? jak ty sie na to zapatrujesz? i czy ta kobieta to jakas twoja dawna nastoletnia milosc, dawna znajoma? kim ona dla ciebie jest? i czy nie mylisz czasem pozadania z miloscia?

Gość gość
Właśnie, dlaczego nie zadziałałeś kiedy był odpowiedni moment?

Gość bardiiii81
Jednym zdaniem: Kobieta, która nigdy nie zechce ze mną być, nawet jak się rozwiodę bo twierdzi, że jak mężczyzna jest w stanie zostawić żonę dla innej kobiety to zostawi również ją dla innej. Poza tym ona ma narzeczonego i nic poza nim nie widzi jest wierna jak pies

Gość gość
Jak ona w nim zakochana to nie masz żadnych szans. Gdyby kochała zrobiłaby dla ciebie wszystko i podejrzewam, że nawet byłaby w stanie wiele zaakceptować. Może z jej strony to nie jest miłość a niezobowiązujący flirt. Zresztą skoro ona kogoś ma, ba, nawet planuje ślub to najlepiej zapomnieć o jej istnieniu. Nie komplikuj sobie życia, zwróć się w stronę rodziny - dziecka i żony. Jestem pewna, że darzysz żonę miłością tylko inna kobieta na razie przysłoniła tobie świat, inaczej pisząc masz klapki na oczach. A żonę docenisz dopiero jak ją stracisz. Wiem, co piszę.

Gość gość
ile macie lat

Gość gość
po prostu chcesz mieć kogoś, kogo nie możesz, przez to ciągle o niej myślisz i przez to wydaje Cie się bardzo bliska - choć wcale nie jest, i to już tylko Twój wyidealizowany obraz w Twojej głowie tej kobiety, który ma niewiele wspólnego z rzeczywistością. Nie ma co się dalej oszukiwać. Wiele osób tak niestety ma, niezależnie od płci.

Gość gość
jak ona nie widzi świata poza innym gościem to czego ty chcesz, ogarnij głowę 🖐️

Gość gość
a mówiłeś jej co czujesz ? Czasem to najlepsza droga, żeby zapomnieć. Ona po postu musi Ci powiedzieć otwarcie, że ma Cię gdzieś - wtedy będzie łątwiej. Masz z nią stały kontakt ?

Gość gość
sa takie zauroczenia, które mijają i są takie, które nie mijają... może jeszcze nie wyjść za mąż, jeśli się okaże się obydwoje się od lat kochacie..róznie może być...może to jest miłość z obydwu stron.

Gość gość
*że