Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbigniew Ziobro odpowiada komisarzowi Oettingerowi

Polecane posty

Gość gość

"Wydarzenia, które budzą obawę także o bezpieczeństwo przebywających w Niemczech Polaków, zostały na kilka dni zatajone przez niemieckie media. Były minister spraw wewnętrznych Niemiec Hans-Peter Friedrich nazwał to wręcz kartelem milczenia. Cenzurowanie tych informacji przez niemieckie media wprawiło w osłupienie opinię publiczną na świecie" - pisze MS Zbigniew Ziobro do komisarza UE Guenthera Oettingera.

Gość gość
Tydzień temu w wywiadzie dla »Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung« skrytykował Pan działania wybranego demokratycznie polskiego parlamentu i rządu, które mają przywrócić obiektywizm i niezależność mediów publicznych w Polsce. Zażądał Pan, by postawić Polskę pod nadzorem. Tego rodzaju słowa, wypowiadane przez niemieckiego polityka, budzą wśród Polaków jak najgorsze skojarzenia. Także moje. Jestem wnukiem polskiego oficera, który w czasie II wojny światowej walczył w podziemnej Armii Krajowej z »niemieckim nadzorem«" - napisał Ziobro w liście otwartym do komisarza ds. gospodarki cyfrowej i społeczeństwa, przesłanym w sobotę PAP.

Gość gość
Pomyśleć, że kiedyś gdy nie interesowałem się polityką od środka ulegałem tym bredniom, że PiS to tamto i ogólnie samo zło, Kaczyński przypał, Ziobro, Kurski, Macierewicz też. Teraz wiem, że była to nagonka pełną gębą. Kurski został prezesem TVP i od razu pokazali ludziom zaćmionym polityczną poprawnością jak naprawdę wygląda fala emigrantów, że są to młodzi mężczyźni, a biedne dzieci stanowią tylko malutki procencik. Większa część, to chłopy, których swędzą jaja. Osobiście głosowałem na Kukiza, nie zależy mi na żadnym 500zł, chcę tylko by ten kraj był w końcu normalny i osądzono bandę złodziei, która przez lata okradała obywateli i omamiała ich swoimi "sukcesami", których nie było. Banda POPSL to nie są patrioci, tylko unijne sługusy. I tyle w temacie

Gość gość
2007 r. powiedziałem Niemcom że ich kraj nie istnieje (sam mam narodowość niemiecką i mieszkam w Polsce), że to co na mapie jest opisane BRD jest republiką islamsko-germańską. Wtedy nie myślałem że dojdzie do takiej sytuacji. Poprawność polityczna zwichrowała przyzwoitość i normalność. W innych krajach Europy też występuje ta choroba nie wyłączając Polski, lecz nie w takiej skali. Należy dążyć aby poszczególne państwa stały się państwami prawa. Jest to długi i mozolny proces lecz możliwy do osiągnięcia. Obawiam się że wydarzenia w BRD doprowadzą do aktywizacji ultra nacjonalistyczno-faszystowskich ugrupowań a od tego do powtórki wydarzeń z lat 30 XX w już niedaleko.

Gość gość
Gdzie jest Petru ze swą świtą z Nowoczesnej PL, dlaczego nie biadoli na temat mediów niemieckich, które na polecenie wysokich urzędników rządowych w rządzie kanclerz Merkel, zabraniały przez 4 dni po sylwestrze na udzielanie informacj, o gwałtach na obywatelkach Niemiec?. Petru co jest z wolnością medów w kraju zachodniej europy, który ponoć jest wzorem demokracji i wolności slowa?. Petru jeżdzisz i nadajesz Niemcom że gwłt czyniony jest na wolność słowa w mediach Polski, a nie widzisz co czyni się w mediach niemieckich

Gość gość
Kukiz o Schulzu: "Wnuki faszystów nie będą mnie uczyć demokracji"

Gość Mario Candarelli
w centrum Warszawy Muslimów jest do cholery i tak się zastanawiam, gdzie mieszkają, za co żyją i kto ich tu wpuścił ? Nasze WOLNE MEDIA powinny pokazać ilu zdrowych 'byków' przyjechało do Polski , nie wiem , czy Policja już ma jakiś 'plan' na wypadek agresji Muslimów na Polki ?

Gość gość
A co na to tusk? bo to on powinien w pierwszej kolejności upomnieć oettingera!!!

Gość Deductor
00:22 - Ty, a widziałeś ty może w TV, jak Kurski się nabija z pisu i Kaczyńskiego (kiedy na krótko od nich odszedł)? Bo ja tak...

Gość gość
00.22- a co to ma za znaczenie? Dzisiaj? Autorze, znakomite wpisy. Czytam codziennie wpolityce, niezależna, ludzie wrzucają linki z ciekawymi artykułami, pod każdym artykułem są komentarze. Pewnie o tym wiesz..Serce rośnie, ze młodzi Polacy, kibice są takimi patriotami. Z takimi ludźmi Polska przetrwa wszystkie zawieruchy. Pozdrawiam.

Gość gość
kibice patriotami puknij się w czoło :P patriotami są tylko dla swoich klubów :P

Gość gość
Nieprawda

Gość gość
Kazdy Polak ktory dba o interesy Polski i Polakow jest patryjota,a Tusk powinien dozywocie dostac,a Petru to typowy zdrajca pojdzie tam gdzie mu lepsze koryto zastawia,zero godnosci,najlepiej wykopac go z Polski

Gość gość
"czy Policja już ma jakiś 'plan' na wypadek agresji Muslimów na Polki ?" Polek nie muszą napadać, one same się oddają ciapatym

Gość gość
Szukamy planu.