Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ladna ale ...

Polecane posty

Gość gość

Tepa. Naprawdę. Co ja czasami potrafię powiedzieć, to za głowę się chwytają. Jak zalapie to po kilku tygodniach albo i latach :D Nie mam dużej wiedzy ogólnej. Nigdy się tym nie interesowalam. Przechodzilam depresję już w gimnazjum aż do konca szkoły średniej. Może to byl powod tej niechęci do jakiejkolwiek aktywności intelektualnej i innej. Teraz już chyba jestem za leniwa, nie mam motywacji, straciłam tyle lat, żadnych wspomnień...Tak jakbym zapadła w śpiączkę. Kiedyś byłam bardzo bystra. Jak to możliwe że tak się zmieniłam? Zupełnie jakby wyjeli mi mózg. Z drugiej strony jeżeli muszę, to radzę sobie, potrafię się przygotować, ale jak mam z kimś rozmawiac tak spontanicznie , na luzie to jest tragedia... jestem cicha osoba, dosłownie wszyscy są pewni, ze jestem inteligentna, szybko sa rozczarowani mną, nawet wprost mi to mówią :(

Gość gość
Skończ, dziunia z pisaniem tu. Zamknij komputer, idź do biblioteki, zapytaj o jakieś książki, które warto poczytać. Słowem, zmień swój mały, ograniczony świat :P

Gość gość
Ile ja tych ksiazek musialabym przeczytac zeby być chociaż przeciętna pod tym względem...

Gość gość
Skąd jesteś i ile masz lat?

Gość gość
Jak się popatrzy na nasz społeczeństwo (i nie tylko nasze) podczas wyborów, to śmiem twierdzić że 99% ludzi jest tępa... różnica polega na tym, że jedni to akceptują i mają odwagę się do tego przyznać, a inni po prostu oszukują samych siebie. Także głowa do góry, ludziom "tępym" łatwiej się żyje :)

Gość gość
Samokrytycyzm wymaga inteligencji,więc nie jest tak źle autorko :) pamiętaj najgorsi są tacy co wyżej d**e mają niż srają ;) głowa do góry, faceci są mniej wymagający od kobiet.Jeszcze znajdziesz adoratora.

Gość gość
A wiesz, ze mózg też trzeba trenować? Jest masa książek na ten temat, z różnymi zadaniami/rebusami, które zmuszają do myślenia. Poszukaj takich książek, przez różne ćwiczenia można tez poprawić swoją pamięć, ale to wszytsko wymaga czasu, chęci i pracy.