Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie wymigac od seksu. ide do niego do domu.

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wyglada nastepujaco. Spotykam sie z facetem od jakiegos miesiaca. Bylismy na 4 moze 5 randka. Luzne spotkania. Nawet sie nie calowalismy. Teraz wyszlo tak ze spotkamy sie u niego w domu. Wiem ze bedzie liczyl na cos wiecej bo juz ostatnio cos napomknal w tym kontekscie. Jak sie wymigac od seksu tak zeby on wiedzial ze chce ale jeszcze jak dla mnie za wczesnie?

Gość gość
Dodam ze nie jestem dziewica. Bylam tylko z jednym facetem z ktorym bylam 4 lata w zwiazku. Mam 23 lata a on 27

Otwarcie mu powiedz że potrzebujesz więcej czasu i to dla Ciebie za wcześnie, jak normalny i nie zależy mu tylko na jednym to zrozumie.

Gość gość
Po co sie wymigiwac? Wystarczy powiedziec wprost: hola hola kolego, za krotko sie znamy na fizycznosc. Co to jest 5 randka? A poza tym dlaczego spotykacie sie u niego w domu?

Gość gość
Tak wyszlo. Gralismy i zalozylismy sie o obiad. On przegral wiec musi ugotowac.

Gość gość
masz już 23 lata, uprawiałaś seks, spotykasz się z chłopakiem już od miesiąca i jeszcze nie uprawiasz seksu i pewnie on za wszystko on płaci.

Gość gość
A nie mieszka z rodzicami?

Gość gość
Placimy po polowie. Kazdy za siebie na randkach. Mieszka sam.

Gość gość
powiedz mu po prostu prawde, ze bylas do tej pory w lozku z typem z ktorym bylas 4 lata i nie masz doswiadzcenia z przygodnym seksem, wiec jezeli chce zebys dochodzila i zeby bylo serio super to musi Cie troche rozpiescic i oswobodzic, sprawic ze poczujesz sie bezpieczna, beztroska i swobodna... mozesz nawet takich slow uzyc, jak facet jest Ciebie wart to bedzie wiedzial ocb i jeszcze to BARDZO DOCENI

Gość gość
Dziekuje za rade. Chyba faktycznie tak zrobie jak napisales/las

Gość gość
Rada z d**y.

Gość gość
gość dziś sam jesteś z d**y, dobrze napisała, może ma z nim pójść do łóżka bo tobie się tak wydaje? wal sie...

Gość gość
Do lozka z nim na pewno nie pojde. Musze sie przywiazac bo inaczej dziwnie bym sie czula. Myslalam zeby cos powiedziec owijajac w bawelne ale chyba faktycznie wprost powiem ze musi mi dac czas zebym poczula sie bezpiecznie. Mysle ze poczeka bo to wartosciowy facet. Chyba ze tylko takie wrazenie sprawia.

Gość gość
no jakby miala to powiedziec 16latkowi to serio by byla z du py... ale z tego co napisala gosc ma 27 lat i grali w gre o obiad - co w jakis sposob obrazuje go jako goscia ktory wie jak postepowac z kobietami, jak prowadzic randki i ogolnie wie o co chodzi z kobietami... Zreszta autorko pomysl sama, on pewnie tez byl w jakims dluzszym niz rok zwiazku, facecowi po takim czasie przyzwyczajenia do jednej tez ciezko sie nastawic na nowe i z nowym partnerem - on bedize wiedzial o co chodzi

Gość gość
powiedz, że Cię piecze i chyba syfa złapałaś :)

Gość gość
subtelnosc az sie wylewa

Gość gość
Hehe, dzieki za rady. Ten z syfem nie wykorzystam ale reszta przydatna.

Gość gość
po co subtelności, przecież to z daleka widać, żę facet liczy tylko na szybki bzyk, a potem się już nie odezwie i będzie kolejna płakać na kafe, że po seksie facet milczyz już 3 ci dzień :)

Gość gość
Zobacze bo noze masz racje i faktycznie jemu zalezy tylko zeby mnie bzyknac. I tak z nim nie pojde do lozka wiec najwyzej sie znudzi i przestaniemy sie spotykac :-)

Gość gość
mi sie zdaje ze autorko zbyt ladna jestes na raz, bo sie z Ciebie zal, bol d**y i gorycz nie wylewa jka z reszty amatorek tutaj.... prawda jest taka ze jak kobieta atrakcyjniejsza od faceta to nigdy jej po razie nie zostawi, bo bedzie chcial nastepnego razu... a jak facet sobie wybiera ponizej swoi mozliwosci i takich na peczki miec moze to co mu zalezy?

Gość gość
Nie jestem paszczurem ale tez nie uwazam sie za jakas supet atrakcyjna. Na pewno duzo sie usmiecham i staram sie byc pogodna a to dodaje urody. Ogolnie ja stawiam na intelekt. Jesli facet zobaczy ze jestem madra i ogarnięta zyciowo to wyglad nie ma wtedy az takiego znaczenia.

Gość gość
a jestes madra? :) co studiujesz?

Gość gość
Nie zdradze co studiuje ale studiuję na najlepszym wydziale w PL. Poza tym studia nie są wyznacznikiem inteligencji. Wygrałam z nim obiad w grze gdzie trzeba było się wykazać wiedzą coś a'la milionerzy. Poza tym sposób wysławiania jest też ważny. Myślę że on uważa mnie za inteligentną.

Gość gość
Przeciez obiad mozna tez zjesc na miescie , po co do domu

Gość gość
Przegrał to musi sam ugotować a nie wykpic sie kupnym

Gość gość
oj to pewnie z glupkami obiadow nie jesz... w takim razie podtrzymuje rade powiedz prawde, on na pewno tez byl kiedys po zwiazku gdzie spal tylko z jedna kobieta i wie ze takie bariery trzeba troche poluzowac, bedzie wiedzial co robic i da Ci troche czasu, pomoze wyluzowac

Gość gość
Gdyby nie wydawał się inteligentyny to raczej po pierwszym spotkaniu nie miałby szans na kolejne. Dzieki za rady. Tak zrobie. Powiem bez zbędnego owijania

Gość gość
znasz druga strone medalu, jak liczyl tylko na seks to dzieki temu przy okazji nie dasz, a bedziesz wiedziala ;)

Gość gość
jak nikt nie bedzie chicla nie widze problemu

Gość gość
jak 27 letni facet nie chce seksu to nie widzisz problemu?