Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziurawa i przykrótka miłość

Rzucilam faceta tonę we łzach :(

Polecane posty

Nie mogłam postąpić inaczej. Byliśmy razem kilka miesięcy,dla niego zamieszkalam za granicą. Nie używał perfum,mył się raz dziennie, nosił przyciasne ubrania a przytylo mu się i brzuch wystawał,czasem dziurawe koszulki,majtki,skarpetki. Chodził tak nie tylko po domu,ale tez do pracy. A jest dyrektorem i ma 35lat. Wyjechalam na święta do Polski. Wrocilam i przywiozlam mu dużo ładnych rzeczy,a on ponosi raz i potem znowu chodzi w tamtych lachach (w szafie ma ladne ubrania). W miedzyczasie w Polsce poznalam chlopaka. Lat 25. Ma prace za marne grosze, a chodzi ubrany zawsze tak elegancko,wypachniony,uczesany. Jak wrocilam do swojego to mnie tak wkurzal,ze tydzień wytrzymalam. Spakowalam się, rzucilam go i jestem teraz w Polsce i wyje. Dlaczego mnie to spotyka?

Gość gość
hehe co za idiotka :D

Gość gość
nie martw się, zrobiłaś przysługe chłopakowi że go zostawiłaś ;)

Gość gość
Same fleje tu siedzą, wam to by nawet zarzygany menel pasował byle nie być sama :-)

Gość gość
ja Cię rozumiem. I pochwalam decyzję 🖐️ tak trzymaj, a za jakiś czas i tak stwierdzisz, że dobrze zrobiłaś. Tu siedzą same materialistyczne k***iszcza, dla których fakt dyrektorowania jest w stanie pokryć wszystkie inne braki

Dzięki za zrozumienie 🖐️ dokładnie, wole biednego, ale porzadnego. Ten mial wszystko gdzies, jezdzil pod prad,nie ustepowal pieszym,raz o malo nie potracil rowerzysty. Na co mi ktos taki nawet jak zarabia 7tys €