Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisanie z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie piszę z dziewczyną zawsze ja pierwszy do niej piszę i teraz chcę sprawdzić czy ona do mnie napiszę i nie odpisuje jej czy czekać aż ona napisze czy mam znów ja pierwszy pisać pomocy ?

Zazwyczaj tak bywa że jedna osoba zaczyna pisać częściej niż druga(a czasem i zawsze). Jeśli jej na tobie zależy, to najprawdopodobniej coś napisze jak ty przestaniesz, ale czy nie prościej jest po prostu zapytać?

Gość gość
Skoro jej nie odpisujesz, to znaczy, ze ona już coś napisała. Liczysz na to, że nie odpiszesz, a ona napisze ZNOWU? Możesz się przeliczyć. Dla mnie to nie jest normalne, ale są kobiety, które dla zasady nie napiszą, bo to facet ma pierwszy i koniec kropka. Miałam taką koleżankę. Tęskniła, ale pierwsza nie napisała, bo ona pierwsza nie i koniec. Chciała, żeby on ją odwiedził, ale zamiast go zaprosić liczyła na to, że on sam się odezwie pierwszy i jeszcze jak już pierwszy się odezwie, to sam się do niej wprosi. Więc to że pierwsza nie napisze, to jeszcze nie znaczy, że jej nie zależy. Różnie kobiety mają poryte psychiki. ;)