Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla mnie robienie loda to brak szacunku do partnerki

Polecane posty

Gość gość

nie widzi mi się

Gość gość
Znowu ten idiota..

Gość gość
Oczywiscie. Czy zdradzasz ja z kobieta, czy z facetem, to zawsze jest zdrada, ktora o owym braku szacunku swiadczy.

Gość gość
No a pokazanie pupy jaki brak szacunku. Dziewczyna powinna być zawsze przodem!

Gość gość
szanuje kobiety ale coś takiego nigdy bym sobie nie dał zrobić

Gość gość
Kobiety same siebie nie szanują i moda robią albo dają mintę robić albo jak są w ciąży to dają mezow d**y a w ciąży się tego wigole nie robi. Kobieta również się nie szanuje jak da d**y przed ślubem mężowi. Ja jestem katiliczka i tak mówi wiara

Gość gość
A patrzysz się czasem ukradkiem na piersi albo biodra? Zbereźniku?!

Gość gość
nie dałbym sobie bo szanuje

Gość gość
gość dziś gggb/him ty j****a k***o w*********j stąd !!! W każdy temat musisz się wp******ic ? Za niedługo lodówkę otworze, a tam him k***a jego mać !

Gość gość
to nie rób jej loda debilu 🖐️

Gość gość
A wiecie za kobieta powinna chodzić w spódnicy do kostek a nie w spodniach bo wtedy nie ma szacunku do siebie. To feministki K***y walczyły o to aby kobiety spodnie nosiły. Kobiety swoim ubiorem i zachowaniem same facetów kuszą. A potem mówią że facet to drań i babiasz. Same winne jesteście. Nie czepiajcie się facetów bo oni są ofiarami kobiet , które się nie szanują i kuszą faceta

Gość gość
Tak jest! Autor(ka) ma rację! A każda mineta to brak szacunku dla partnera! Jedyna dopuszczalna forma miłości to wspólne klęczenie i modlitwa :P

Gość gość
Kobiety powinny tez nosic wlosy skromnie zaplecione w warkocze, bo rozpuszczone nosza tylko nierzadnice. I absolutnie nie pracowac, bo to uwlacza kobiecej godnosci i podkopuje delikatnosc plc****eknej.

Gość gość
Tak modlitwa. A seks po Bozemu tylko do splodzenia dzieci. Po to jest seks. A antykoncepcja to grzech

Gość gość
Widze tu mnostwo lewakow. Lewackie cywilizacje zawsze upadaly gdyz koniec koncem ich pomysly daza do samounicestwienia. Lewaki to tacy powolni samobojcy, ktorzy np w imie poprawnosci politycznej wpuszczaja muzulmanow ktorzy ich nienawidza a potem daja sie im wyrznac. O to sa lewaki. :)

Gość adi0412
Moja żona też uważa, że to brak szacunku. Jak mam ochotę na pieszczoty oralne to muszę się wspomagać filmami na http://9tube.pl albo czymś podobnym. Przyzwyczaiłem się, ale pewnie na żywo jest lepiej :P