Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupic gotowy dom czy budować?

Polecane posty

Gość gość

Mam 450.000 zł gotówki i chcę mieć ładny domek. Budować od nowa czy kupić gotowy (Kraków).

Gość gość
na dom to niewielkie pieniądze, moi liczni znajomi budowali dom z takimi pieniędzmi i ich życie stało się udręką i męczarnią .Zawsze sie wydaje że to dużo i będzie pięknie ale budowa pożera pieniądze niesamowicie, jest dużo tzw ukrytych kosztów z których człowiek nie zdaje sobie sprawy

Gość gość
Ja bym kupiła gotowy i może to w przyszłości uczynię:) Nie chce mi się srać z budową. Za 450 tys można kupić ładny domek.

Gość gość
kupić gotowy, duzo ludzi chce sprzedać np mają dom w spadku i chcą szybko zgarnąc kasę do podziału.Można trafić na okazyjną cenę a później sobie poprawić do swojego gustu. Budowa to bardzo duza organizacja i przedsięwzięcie a jeszcze jak ktoś pracuje to porażka

Gość gość
to strasznie mało na domek stare są droższe i zawsze coś jest zepsute od dewelopera zawsze może być coś nie tak z domkiem moim zdaniem lepiej budować są też domy prefabrykowane które są droższe ale szybko się buduje chyba z 3miesiące i ponoć nie mają ukrytych kosztów

Gość gość
W Krakowie tak tanio? Za 450 tys. można dom kupić? Na jakiej działce?

Gość gość
Domek-szeregówka z Zielonkach k. Krakowa to jakieś 600 tysięcy zł.

Gość gość
Myślę, że zakup gotowego nie jest wcale złym pomysłem. Ja mam dom kupiony od http://www.mpddeweloper.pl/ i jestem z niego bardzo zadowolona.