Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To SMUTNE a nawet BARDZO SMUTNE iz kobiety nie doceniaja dobrych mezczyzn.

Polecane posty

Gość gość

Spokojny, rozwazny, odpowiedzialny, inteligentny, madry, oczytany introwertyk o dobryum charakterze, pracujacy w blibliotece uniwersyteckiej nigdy nie wzbudzi takiego zainteresowania jak chamski agresywny wygolony na lyso wlasciciel myjni samochdowej jezdzacy 8 letnia BMW. :(

Gość gość
Ja doceniam spokojnych mężczyzn. Mój jest taki. Nie imprezuje, nie pali, alkoholu też raczej nie pija. Wybiera wieczory ze mną spędzone na wspólnym oglądaniu filmów niż wyjścia z kolegami. I na szczęście nie jest łysy ; P Agresywny też w żadnym stopniu nie jest. Przy nim czuje się bezpiecznie. Więc na pewno kogoś znajdziesz autorze, jest dużo dziewczyn które lubią mężczyzn takich jak ty

Gość gość
unikają mądrych szerokim łukiem bo wiedzą że taki zna kobiety

Gość gość
introwertycy zazwyczaj są brzydcy ponieważ jakby byli ładni to by podrywali kobiety i chodzili na imprezy taka jest prawda

Gość gość
Tak to jest smutne. Bardzo kocham takiego mężczyznę ale nie mam pojęcia jak się do niego odezwać:-( wokół szalejąca nawałnica chamów debili głąbów i bluźnierców. Może wysłać mu wiadomość zaszyfrowaną na stronicach" Ontologii bytu aktualnego"...?

Gość gość
Ja doceniłam i nic z tego nie mam. Introwertyk, tzw. ciapa, ma wyższe wykształcenie, pracuje w archiwum, ale jak się okazuje nie jest szczególnie lotny (chyba ma iq na granicy normy) i wcale mu na mnie szczególnie nie zależy (a zgrywał przez jakiś czas takiego), tylko bierze niewiele dając od siebie.

Gość gość
16:07 to wtedy by nie byli introwertykami

Gość gość
to nie chodzi o agresję tylko o to, że ludzie zamknięci w sobie są nudni i męczący