Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do czego doprowadzi tragiczna polityka PIS

Polecane posty

Gość gość
Mnie nie obchodzi co robi Pis. Dla mnie najważniejsze,że daje 500+.Bo mam 4 dzieci. Nic więcej mnie nie interesuje.Mam żal do męża bo głosował na PO.Nawet nie chciał po 500 zl.na dziecko,wolał żeby PO wygrało!

Gość gość
Amerykanski magazyn to niech sie wypcha, bo prawda jest taka, ze to Ameryka narozrabiala jak pijany zajac w kapuscie i to w Ameryce uchodzcy powinni znalezc schronienie, a nie blakac sie po europejskich krajach, gdzie na dobra sprawe nikt ich juz nie chce. Kto wprowadzal demokracje tam, gdzie nie byla potrzebna?? Kto obalal dyktatorow, ktorzy trzymali za mordy radykalow? Dzieki komu, dzieki czyjej polityce mialo szanse narodzic sie ISIS? Kto, jednym slowem, narobil burdelu?? A teraz Obama klepie po pleckach Merkel i chwali jej decyzje podjete w zwiazku z kryzysem imigracyjnym. No jasne, ze mu sie podobaja! Jego ludzie zrobili rozpierduche a Merkel to sprzata i zagania do roboty innych, ale nie Amerykanow. A Syryjczycy domow nie maja, dzieci osierocone, poparzone w szpitalach leza. A Obama ZADOWOLONY. Tylko nie wiem z czego.

Gość gość
co by nie pisać o pisiorach, to o jankeskich przywódcach prawda padła. Bajzel na świecie zawdzięczamy amerykanom, w następnej kolejności ruskim i kitajcom. Myślę, że o to co sie dzieje jest zaplanowane ze szczegółami od wielu dziesiątek lat. Realizują.

Gość gość
Za parę lat Polska będzie totalnie biednym krajem. Przez ten program 500+, bo teraz patologia dopiero będzie się rozrastać. A Polski nie stać na taki gest.

Gość gość
Ale na utrzymywanie bandy bezużytecznych urzędasów wymyślających durne przepisy utrudniąjących życie przeciętnemu obywatelowi ,przyjmowanie imigrantów itp. itd...,to nas stać??? WIdać jesteś głupi (głupia)!

Gość xman

pis to zdrajcy wpuścili do Polski islamistów i imigrantów już 1800 000 dziczy