Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian34324332

Która z Was chce być zgwałcona lub molestowana przez przystojnego Araba

Polecane posty

Gość Damian34324332

pewnie wiele z Was o tym marzy ale się nie przyzna ;-)

Gość gość
haha

Gość gość
Mrs Nobody dziś moja koleżanka chce aby ją Arab molestował na ulicy ;-)

Gość gość
jak dla mnie i Arabowie, i Polacy to zła partia i do życia, i do łóżka... najlepsi są rodowici Szwedzi, Amerykanie i niektórzy Brytyjczycy

Gość gość
gość dziś haha, nie masz gustu, amerykanie są grubi, najlepsi są włosi, hiszpanie :-) ! ale reguły nie ma różnie jest naj jest charakter

Gość gość
nie czuję pociągu seksualnego do mężczyzn z ciemną skórą, wolę niemiecki typ urody

Gość gość
Mrs Nobody dziś nie ma potrzeby bo wiele kobiet o tym marzy, ja też :-) chyba pojadę do Arabii tam będą mnie bardzo molestować :-)

Gość gość
Włosi to maminsynki Hiszpanie od biedy mogą być, chociaż tam też sporo Arabusów się czai i trochę ciężko mi ich odróżnić Quim Gutierrez jest nawet fajny

Gość gość
nie czuję pociągu seksualnego do mężczyzn z ciemną skórą, wolę niemiecki typ urody X A sama jak Wyglądasz?

Gość gość
piszecie głupoty !

Gość gość
chciałabyś być zgwałcona, pobita i okradziona jedź do Niemiec albo poczekaj, aż się ich namnoży wiecej w Polsce

Gość gość
gość dziś polska to biedny kraj, oni tu nie chcą być, pojadę do Arabii bo ich ta, dużo będą mnie tam bardzo molestować i gwałcić , pieniądze zostawię w domu, więc mnie nie okradną, nie będę bardzo stawiać oporu wiec bardzo mnie nie pobiją a trochę chce być uderzona , ból poniżenie mnie podnieca, chce być poniżona, wiele moich koleżanek też ma takie marzenia

Gość gość
gość dziś ja i moje koleżanki też mamy takie marzenia :-) !

Gość gość
18:01 jaki związek przyczynowo-skutkowy ma mój wygląd z moimi preferencjami?

Gość gość
ja zaś mam marzenie, żeby faceci na kafe przestali się podszywać pod kobiety, żeby pokazać, że Polki lecą na Arabusów :O kobiety, które wiążą się z Arabami na ogół są cichymi myszakami, które doznają szoku, gdy mężulek traktuje je inaczej, niż przed ślubem, wy świrki

Gość gość
dziś [18:11 może ma...

Gość gość
gość dziś nie podszywaj się podemnie ale zadałaś zadałeś dobre pytanie Mrs Nobody dziś jesteśmy normalne ! gość dziś JESTEM KOBIETOM ! I SERIO JA I MOJE KOLEŻANKI O NICH MARZYMY !

Gość gość
gość dziś nie masz racji, różnie bywa są Arabowie dobrzy i źli i tak samo jest z Polakami i Polkami

Gość gość
Mrs Nobody dziś my jesteśmy normalne i o tym marzymy :-)

Gość gość
Nobody ale taki jeden trol z kafeterii zakładający tematy o arabach chinczykach i wzroście widocznie chciałby być zgwalcony Ps. I jak kobieta chce bara bara to nie może mówić że chce gwałtu, gwałt jest jak kobieta nie chce bara barzyć

Gość gość
jestem blondynką z ciemnymi oczami o filigranowej (45 kilo) figurze, wolę niemiecką urodę. jaki więc jest tu związek? ten zaś wariat od kobiet, które tak bardzo chcą być zgwałcone - przestań konfabulować. gwałt to coś, co się dzieje wbrew woli gwałconej/gwałconego. podszywając się pod kobiety i wypisując jak to chcą być zgwałcone, nie udowodnisz swojej tezy :) i myślę, że jesteś gimnazjalistą :) :) :)

Gość gość
mnie w Arabii złapał Arab za pupę , no powiem że fajnie było, oczywiście chciałam go uderzyć w twarz ale on złapał mnie za rękę i pocałował chciałam więcej ale szanująca się kobieta uderzyła by go w jaja i uciekła pomimo tego że chce więcej , właśnie tak zrobiłam a on powiedział po angielsku że mnie zdobędzie i na to liczę !