Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian34324332

Która z Was chce być zgwałcona lub molestowana przez przystojnego Araba

Polecane posty

Gość gość
gość dziś , gość dziś piszę prawdę, jestem kobietom, i gwałt jest też wtedy gdy kobieta chce ale gdy się na prawdę broni , ja nie zakładam tematów o wzroście bo tamta dziewczyna nie chce być molestowana przez Arabów a ja i moje koleżanki chcemy

Gość gość
dziś jak dla mnie brzmi anielskio;) a jaka jest twoją definicja niemieckiej urody?i, czym się rozni od słowiańskiej?

Gość gość
dziecko, nie podszywaj się pod kobietę, jeśli nie znasz nawet jej psychiki :) niemiecka uroda? blond włosy, niebieskie oczy, wyraźna, kwadratowa szczęka. ewentualnie inny mój typ to włosy ciemny blond (byle nie brunet) i ciemne, dosyć duże oczy o migdałowym kształcie.

Gość gość
gość dziś jestem kobietom piszę prawdę i to pytanie o urodzie nie zadawałam zadął je ktoś inny

Gość gość
Nie wiedziałem że mam niemiecką urodę tylko szczękę mam raczej trójkątną,twarz owalną a słowiańska to chyba taka bardziej okrągła lub kwadratowa twarz.sporo osób w Polsce tak wygląda a w Niemczech jest coraz więcej "południowców".

Gość gość
dziś nie wyglądam tak:P

Gość gość008
Tak chciałabym tego. I to jak! Marzę o tym żeby jakiś przystojny koleś (niekoniecznie arab, chociaż mógłby być) potraktował mnie jak zmykłą szmatę do podłogi... Seks delikatny i czuły w ogóle już mnie nie podnieca. Chciałabym czegoś ostrego, nawet bolesnego a na myśl że jakiś facet zaciągnalby mnie siłą w krzaki i wsadził wielkiego k****a szaleje z podniecenia.