Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Technologia żywności

Polecane posty

Gość gość

Jest praca po tym???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jak się jeszcze na studiach załapiesz to da radę. Ogólnie 20-30% kierunku pracuje w zawodzie. Moja koleżanka skończyła i teraz pracuje w obuwniczym, druga jako kelnerka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W jakim mieście Twoja koleżanka to skończyła? Orientujesz się może gdzie konkretnie pracują te osoby, ktore dały radę znaleźć po tym pracę?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w Krakowie różnie, w jakichś zakładach spożywczych (na Śląsku jest sporo), ktoś tam w browarze, sporo osób chyba zrobiło dodatkowo jakiś inny kierunek jak dietetyka, czy biotechnologia i wtedy łatwiej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ponieważ prawo żywnościowe nie zawsze jest dobrze znane i zrozumiałe, polecam firmę zajmującą się przebadaniem danego przedsiębiorstwa pod względem dostosowania się do wymagań prawa żywnościowego w naszym kraju i UE. Firma http://www.food-law.pl/ pomaga znaleźć uchybienia, rozwiązuje spory, reprezentuje klienta w sądzie, nie jest organem kontrolującym.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Po tym kierunku można znaleźć pracę w wielu zakładach żywnościowych i myślę, że opłaca się go studiować. Dużo informacji o nim widziałam na www.study4u.eu !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×