Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Technologia żywności

Polecane posty

Gość gość

Jest praca po tym???

Gość gość
Jak się jeszcze na studiach załapiesz to da radę. Ogólnie 20-30% kierunku pracuje w zawodzie. Moja koleżanka skończyła i teraz pracuje w obuwniczym, druga jako kelnerka.

Gość gość
W jakim mieście Twoja koleżanka to skończyła? Orientujesz się może gdzie konkretnie pracują te osoby, ktore dały radę znaleźć po tym pracę?

Gość gość
w Krakowie różnie, w jakichś zakładach spożywczych (na Śląsku jest sporo), ktoś tam w browarze, sporo osób chyba zrobiło dodatkowo jakiś inny kierunek jak dietetyka, czy biotechnologia i wtedy łatwiej.

Ponieważ prawo żywnościowe nie zawsze jest dobrze znane i zrozumiałe, polecam firmę zajmującą się przebadaniem danego przedsiębiorstwa pod względem dostosowania się do wymagań prawa żywnościowego w naszym kraju i UE. Firma http://www.food-law.pl/ pomaga znaleźć uchybienia, rozwiązuje spory, reprezentuje klienta w sądzie, nie jest organem kontrolującym.

Gość gość
Po tym kierunku można znaleźć pracę w wielu zakładach żywnościowych i myślę, że opłaca się go studiować. Dużo informacji o nim widziałam na www.study4u.eu !