Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jest piękne co robi Owsiak

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieje ze do końca świata i jeden dzień

Gość gość
Puknij się w czoło!

Gość gość
Przegrywy tego nie zrozumieją nigdy

Gość gość
I dałem dzisiaj niemało i jestem z tego dumny

Gość gość
Owsik jeszcze się nie rozliczył z poprzednich akcji. Idioci!

Gość gość
Pieniądze samorządowe i budżetu centralnego wraz z ofiarami donatorów finansują WOŚP. Z tej puli wypłaty mieli/mają: Jerzy Owsiak, Lidia Niedźwiedzka Owsiak, Aleksandra Owsiak i jej konkubent Jacek Stachera, ale to sumy kieszonkowe. Kasa od donatorów jest przetrzymywana przez 1,5 roku, odsetki spływają do „Złotego Melona” wraz z wielomilionowymi kwotami na wszelkie imprezy „kulturalno-oświatowe”, takie jak Finał WOŚP, „Przystanek Woodstock” i tzw. programy medyczne, głównie Ratujemy i Uczymy Ratować (RUR). Drugim źródłem zasilania spółki „Złoty Melon” są sponsorzy. Dziesiątki milionów złotych popłynęło tymi drogami do firmy słup "Złoty Melon", która za lata 2009 -2014 zleciła usługi obce na kwotę ponad 49 milionów złotych. I teraz pytanie kluczowe, a jednocześnie bezsenne noce Jerzego Owsiaka, po procesie w Złotoryi, z którego się ledwie wywinął, uciekając przed ujawnieniem ksiąg rachunkowytch.

Gość gość
oczywiscie beda hejtowac Owsiaka , podajac bzdurne informacja ( a nie che sie ludziom zajrzec do prawdziwych wyliczen , choc mozna. Czlowiek, ktory jednoczy narod, nie dzieląc - w odroznieniu od koszmarnych PISiorow, ktorzy tylko judza.

Gość gość
Powiedzilam, ze w tym roku dam wiecej i dalam stówę , a brat 2 !

Gość gość
to nie tylko PISowcy, to PZEDE WSZYSTKIM KOSCIOL ktory na micie pomocy najbiedniejszym postawil sobie zlote trony, debowe podlogi, maybachy i ubral sie w jedwabie :O

Gość gość
Czepiaja sie Owsiaka, który zlego slowa na nikogo nie mowi, jest życzliwy wszytkim. Kaczynska dzis naplula na Owsiaka - wziela gigantyczne odszkodowanie ( choc skoro uwaza, ze nie byla to katastrofa - nie nalezy jej sie) i co? jakąs mini fundację chocby na jakies sieroty? A Rydzyk ze swoim maybachem - ech- tylko jatrzyc potrafią!

Gość gość
Ludzie zebrali więcej, niż w poprzednich latach i pokazali, że mają PIS w d***e!!!