Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym w końcu założyć rodzinę ON Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Hej, Miejsce dość nietypowe, ale czasem można spróbować dać losowi szansę. Ponieważ poszukiwanie bliskiej osoby to sprawa dość intymna, tu zawrę minimum, z opcją omówienia tego w szczegółach na osobności. xxxxxxxxxxx Kim jestem? Bezdzietnym kawalerem, urodzonym i zamieszkałym w Warszawie, absolwentem studiów prawniczych. Mam 40 lat i 184 cm wzrostu. Niełatwo o sobie pisać, ale uważam się za osobę życzliwą innym, serdeczną, odpowiedzialną i niegłupią. xxxxxxxxxxxx Kogo szukam? Dziewczyny / kobiety wolnej (panny), bezdzietnej, zainteresowanej założeniem rodziny. Mile widziane osoby po studiach, z własnymi zainteresowaniami. Z powodów zawodowych i rodzinnych nie rozważam wyprowadzki poza Warszawę, więc dobrze byłoby, gdybyś stąd była lub była gotowa tu się przeprowadzić. xxxxxxxxxxxx Jeżeli wśród Was znajdzie się ktoś wstępnie zainteresowany bliższym poznaniem, proszę o pozostawienie tu maila lub gadu-gadu. Na pewno do każdej osoby się odezwę. Pozdrawiam :)

Gość gość
Każde miejsce jest dobre, jeśli okaże się być skuteczne. Powodzenia :)

Gość gość
Daruj sobie czleku to nedzne prowo, bo to nie serwis matrymonialny

Gość gość
Wolny kraj, wolność słowa. Napisałem o tym, co mi leży na sercu. Ma związek z życiem uczuciowym? Ma. Pozdrawiam :)

Gość gość
55198049 gg

Gość gość
Serio ktoś odpisał? No to powodzenia w amorach :)