Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie mi, bo sie na tym kompletnie nie znam...

Polecane posty

Gość gość

Po ciąży zostalo mi do zrzucenia 9 kg. Nigdy nie byłam na diecie. Nie zwyklam ćwiczyć. Jadłam bo chciałam a teraz zonk. jak tylko za duzo sobie pozwolę to od razu widac na wadze. Jutro jadę na zakupy. Jakby ktos napisal mi dzień lub dwa - posiłki.

Gość gość
śniadanie: 2-3 kromki ciemnego pieczywa, żytnie najlepsze, z białym serem półtłustym i pomidorami 2 śniadanie: jogurt obiad: pierś gotowana na parze lub z piekarnika do tego kasza/ryż brązowy i jakaś sałatka, może być z jogurtem greckim lub oliwą z oliwek i sokiem z cytryny podwieczorek: sałatka warzywna, owocowa też może być, ale wtedy lepiej zamienić owoce z popołudnia na 2 śniadanie, a potem jogurt kolacja: 2 kromki ciemnego pieczywa z awokado, można dodać jajko

Gość gość
A Ty myślisz, że zmiana sposobu odżywiania to takie hop siup i wystarczy poczytać propozycje posiłków na cały dzień? 9 kilo to niemało, proponuję podejść do sprawy poważnie i jeśli faktycznie zależy Ci na efektach zacznij od analizy tego jak jadłaś do tej pory, a jak jeść powinnaś. Najlepsza dieta to taka gdzie masz 5 posiłków dziennie, wartościowych i zdrowych.

Gość gość
Pij dużo wody, nie najadając sie tylko zaspokajają głód, przekąski typu orzeszki zastąp owocem, słodkości ogranicz do np kawałek ciasta w niedziele. Jak bedziesz bardzo chciała coś słodkiego to wcinaj suszone śliwki ( wspomagaja trawienie) ziemniaki staraj sie zastąpić kalafiorem, wybieraj raczej ciemne pieczywo... Chodź na spacery i zabieraj dziecko na przejażdżki rowerowe :-)

Gość gość
zadnego awokado, przeciez to jest cholernie tluste cwicz codziennie chociaz 15 min spaceruj moze basen?

Gość gość
Bardzo dobra dietę tu ktoś podał. Ją tak jadla!m po porodzie i w pół roku schudlam 15 kg. Bez ćwiczeń.

Gość gość
Śniadanie owsianka Obiad krupnik lub gotowane mięso z kurczaka bądź ryba z grilla Gotowane na parze warzywa. Kasza Kolacja 2_3 kromki pieczywa ciemnego z białym serem Podwieczorek jogurt Picie herbata kawa zbożowa wodą min nie gazowana kompot z jabłek Z ruchu polecam basen 1 lub 2 razy w tyg.