Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_Alicja

Czy znacie jakiś sklep z ręcznie robioną biżuterią?

Polecane posty

Gość gość_Alicja

Cześć, szukam przyjaznego sklepu internetowego z ręcznie robioną biżuterią. Zależy mi, żeby nie trzymać się "modnych" marek - chodzi bardziej o jakiś mały sklep z oryginalnymi wyrobami. Nie musi być jakoś bardzo tanio :) Korzystałyście już z tego typu sklepów? Możecie coś polecić? :)

Gość pogin
Przed ostatnimi świętami szukałem ciekawych pomysłów na "kobiece" upominki i znalazłem! Kupiłem bransoletkę i naszyjnik! Extra! Prezenty zrobiły wrażenie! Kupiłem naszyjnik z opali i bransoletkę z naturalnych kamieni z takim regulowanym zapięciem zaplatanym. Obsługa błyskawiczna, paragon itp. rzeczy - wszystko OK. I ceny w porządku - mogę spokojnie polecić. Firma chyba nieduża, ale oferta fajna - ja w każdym razie byłem zadowolony, a i kobiety z mojej rodzinki były zainteresowane i też im polecałem na dalsze zakupy. Kontakt: warsztacik.net I stronka sklepu fajna, oryginalna. Moim zdaniem - śmiało!

Gość gość_Alicja
Dzięki za odpowiedź! Strona faktycznie interesująca więc może nawet się zdecyduję :) Macie jeszcze jakieś propozycje?

Gość gość
Pakamera.pl i dawanda.pl :)

Gość kingusiek743
Nie wiem czy recznie robiona ale na pewno super jakości biżuteria jest na Violette.pl. Sama mam stamtąd mase rzeczy :)

Gość gość_Alicja
Dziękuję za odpowiedzi - pooglądam! :)

Gość gość_Alicja
Dawno nie zaglądałam, ale jeśli ktoś z odpowiadających śledzi ten wątek to chciałam powiedzieć, że zainteresowałam się DaWandą i nawet poznałam sympatyczną hafciarkę, ale w związku z odpowiedzią pogina zdecydowałam się na Warsztacik - poobserwowałam na facebooku i w końcu zamówiłam naszyjnik - jestem bardzo zadowolona i polecam :) Gdybyście jednak miały/mieli jeszcze jakieś propozycje to z chęcią pooglądam - każda kobieta jest w końcu sroką :D Pozdrawiam!