Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna singielka 88

dlaczego jestem samotna

Polecane posty

Gość smutna singielka 88

Tak bardzo mi to doskwiera ostatnio. Wszystkie moje koleżanki koledzy wychodzą za mąż żenią się nawet młodsze ode mnie :( A ja mam rocznikowo już 28 lat i jestem sama :( Mam za sobą kilka nieudanych związków a po ostatnim nie mogę się pozbierac ( chłopak mnie zdradzał od początku). Nie jestem typem samotnika wręcz przeciwnie. Pracuję wśród ludzi w dużej sieci handlowej od kilku lat lubię imprezy zawierac nowe znajomości nie jestem z tych nieśmiałych "c**ek". Nie jestem jakaś wymagająca sama jestem normalna blondynka średni wzrost szczupła S/M . Czemu jeszcze nie trafiłam na tego jedynego czy on będzie w ogóle? Może nie zasłużyłam . Tak bardzo bym chciała miec dziecko a za parenaście lat będzie na to za późno. Czemu mam takiego pecha :(:(:( ?

Gość gość
Mam podobny problem z tym że jestem trochę młodszy bo lat rocznikowo mam 25 ale też próbuję pozbierać się po zdradzie, byłem za dobry, podałem jej rękę gdy była na samym dnie i pomogłem się odbić a ona tak po prostu znalazła sobie innego, gorszego, kolesia który nie ma przyszłości, jest po psychiatryku i innych rzeczach a ona tak po prostu poszukała głupiego powodu do rozstania się bo nie miała do czego się przyczepić a o zdradzie dowiedziałem się sam przez przypadek, już po rozstaniu, że była z nim już miesiąc wcześniej i jechała na dwa fronty.. to boli ale cóż nie ma z kim płakać skoro tak nisko upadła. Podobno czas leczy rany, już planowałem ślub, kiedy się oświadczę, czas na pierwsze dziecko no ale chyba mi nie jest to pisane...

Gość rozczarowana facetami
Mam 31 lat,jestem kobietą w podobnej sytuacji jak Wy.Pragnę mieć rodzinę,dziecko ale chyba nie jest mi to pisane :-(

Gość gość
Szkoda że trochę wcześniej na świat nie przyszedłem bo moje roczniki to po prostu tragedia, nic tylko imprezki w głowie, przelotny seks, związki bez zobowiązań i weź tu człowieku znajdź sobie żonę. Kiedyś kobiety miały szacunek do siebie, honor i zasady a teraz? :/

Gość gość
Mam ten sam problem a taki młody już nie jestem. Chyba zostanie tak do końca życia niestety.

Gość ranac5991
gość 21:12 Który jesteś rocznik ?Bo jesteśmy chyba w podobnej sytuacji :).Też bym tak chciał,ale dziewczyny teraz to tragedia :).

Gość ranac5991
P**********e to wszystko .Wszyscy mówią,że staję się coraz agresywniejszy,a to tylko ból poczucie cierpienia i niesprawiedliwości ,brak szczęścia i miłości robią ze mnie frustrata i sprawiają,że z kiedyś wesołego człowieka(mimo problemów) staję się wrakiem emocjonalnym.

Gość gość
ranac5991 dziś rocznik 91 :) od 2 tygodni leczę się po rozstaniu i żeby było ciekawiej to dowiedziałem się wczoraj przez przypadek że moja była zdradzała mnie wcześniej ale nie potrafiła znaleźć pretekstu żeby się rozstać bo dbałem o wszystko żeby było dobrze :)

Gość ranac5991
To jesteś 4 lata starszy ode mnie kolego :).Niestety brachu,w dzisiejszych czasach tacy jak my mają p********e.

Gość gość
P**********e to wszystko.

Gość gość
jebać to....

Gość gość
Nie martw się, jak moje koleżanki rodziły pierwsze/drugie dziecko, to ja dopiero meczylam się z pierwszym razem :-P

Gość gość
21:26 to musisz być słaby psychicznie

Gość gość
smutna singielka 88 dziś może zwyczajnie czekasz na mnie:) ja mam 31 lat i ten sam problem co Ty... w sumie jakbym swoje odbicie lustrzane czytał, tylko po drugiej stronie kobieta

Gość ranac5991
21:26-Łatwo mówić komuś,kto nie miał nigdy pod górę ...

Gość gość
Wiele to raczej o mnie nie wiesz...

Gość ranac5991
22:35 Może poniosło mnie z tym stwierdzeniem,fakt,jednakże irytuje mnie ,że każdemu łatwo rzucić hasło ,,jesteś słaby psychicznie'' nie znając całej historii życia danego człowieka.Skąd wiesz,że nie przeszedłem wystarczająco sporo,żeby mieć dość tego wszystkiego? Skąd możesz do k***y nędzy wiedzieć,że ktoś faktycznie słaby psychicznie nie pożegnałby się z tym światem dobrowolnie po takich przeżyciach?Nie wiesz,to nie prowokuj.

Gość gość
Jedynie jeśli przezyles piekło wojny, straciles najbliższą rodzinę, byłeś jeńcem przez kilka lat w łagrze. Wtedy rozumiem.

Gość gość
Albo walczyłes w Wietnamie

Gość ranac5991
A może frytki do tego?Chłopie,rozumiem,że dla 15-16 latka(bo z Twoich wypowiedzi można wywnioskować to,że znajdujesz się w tym przedziale wiekowym) cierpienie to tylko wojna i bycie jeńcem wojennym.Jednakże z czasem zrozumiesz,że istnieją rzeczy,które może z początku nie wydają się być tak tragiczne,jednak gdy nałoży się na siebie kilka takich spraw na raz,to wtedy człowiek może się znaleźć na skraju wyczerpania nerwowego.Dorośniesz,zrozumiesz.

Gość gość
22:39 życia nie znają to sypią stereotypami zapewne na forum przeczytanymi

Gość gość
Też tak myslalam jak mialam 20 lat. Wiele dni wiele lat czas nas uczy pogody. Dorosniesz, zrozumiesz.

Gość ranac5991
22:49 Jak ma się mentalność niewolnika,wtedy można pogodzić się z tym,że życie cały czas robi na złość.

Gość gość
Więc glowa do góry :-) mentalność ofiary wróży podobnie

Gość gość
22:54 A majtki na dół :-)

Gość ranac5991
22:54 Akurat to nie był zbyt inteligentny komentarz :).