Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilaGDA

Dręczące wyrzuty sumienia, zostawiłam go 4 miesiące po ślubie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś Lepiej bym tego nie ujęłausmiech.gif Ale nie uogólniaj - są kobiety i Damy. b przepraszm, ponioslo mnie, kiedy widze takie brednie - w tym swiecei latwo zapomniec o Was, Damach, widzac co dzieje sie wokol i jaka jest przecietna wspolczesna kobieta... niestety taka prawda

Gość gość
biorąc pod uwagę sytuacje to wybrała najlepsze wyjście

Gość gość
A wy się potem dziwicie dlaczego faceci są jacy są, to dla nas jedyne rozsądne wyjście, aby zostać skur... i bawić się kobietami, bo tylko w takim przypadku, to my ustalamy zasady i tylko takie zachowanie chroni nas przed wami. Więc jak następnym razem trafisz na *****cza, to wiń za to kobietę która kiedyś go skrzywdziła i przez którą stał się taki, a nie inny.

Gość gość
nie, będę winić jego bo jego zachowanie jest od niego zalezne

Gość gość
gość dziś biorąc pod uwagę sytuacje to wybrała najlepsze wyjście vvvvvvvvvvvv zgadzam sie oczywiscie - ale najlepsze wyjscie tylko i wylacznie dla siebie tak mogla napisac tylko egoistka

Gość gość
sugerujesz, że jej byłemu mężowi lepiej byłoby z kimś kto go nie kocha i już dawno chciał odejść?

Gość gość
gość dziś nie, będę winić jego bo jego zachowanie jest od niego zalezne x a zachowanie tytulowej suki nie bylo od niej zalezne??? psiocha myslala???? jak to bedzie zaje... sie z nim bzykac, a zeby nie tracic w jego oczach, to mu tej psiochy przed rozwodem nie udostepnila???? przebiegle oblesne, obrzydliwe babsko, jakich niemalo ziemia nosi niech by taka na mnie trafila - ja bym ja zalatwil

Gość gość
gość dziś nie, będę winić jego bo jego zachowanie jest od niego zalezne x sugeruje, ze jej mezowi byloby lepiej, jak swiat bylby wolny od szmat, ale wtedy zostaliby prawie sami faceci:P

Gość gość
nie będę z tobą rozmawiać jeżeli dalej będziesz wulgarny

Gość gość
gość dziś nie będę z tobą rozmawiać jeżeli dalej będziesz wulgarny v hahahahha,a teraz zgrywaj damę;)))) tylko tyle ci pozostało, bo tym co nam napisalas zdemaskowalas sie jednoznacznie

Gość gość
gość dziś tyle w temacie i temat do zamknięcia.

Gość gość
o sobie nie napisałam nic, stwierdziłam tylko, że w zaintniałej sytuacji autorka wybrała najlepsze wyjście.

Gość gość
Jak byl taki glupi ze sie z autorka ozenil to dobrze,ze go kopnela:D

Gość JustynkaPralinka
Tym samym się zdemaskowałaś, że posiadasz taki sam system wartości, jak ona - motylki w brzuszku, więc olać faceta. Tak się nie robi. Nie na tym polega istota człowieczeństwa. Jesteśmy ludźmi, nie zwierzętami. Nie zapominajmy o tym!

Gość gość
Z biologicznego punktu widzenia jesteśmy zwierzętami, ale nie o to chodzi. Nie, nie postawiłabym siebie w sytuacji w której wzięłabym ślub z kimś kogo nie byłabym pewna tak jak autorka. Tylko, że obiektywnie patrząc podjęła dobrą decyzję, tak zwane mniejsze zło.

Gość JustynkaPralinka
Na lekcjach biologii uczyli już w szkole podstawowej, że człowiek stoi wyżej w hierarchii przyjmując kryterium rozwojowe, od zwierząt. Największa różnica polega właśnie na różnicach w budowie ośrodkowego układu nerwowego. Mam nadzieję, że dalej tłumaczyć nie muszę. Postąpiła najlepiej w danej sytuacji, kierując się pobudkami czysto egoistycznymi - jak już zresztą ktoś wyżej zauważył słusznie. Kiedy z kimś wiążemy się węzłem małżeńskim, kierujemy się zasadą naprawiania relacji, naprawiania związku, a nie jego wymianą.

Gość gość
kobietom tego pokroju jest blizej do zwierzat, niz do czlowieka, im tego nie przetlumaczysz, szkoda czasu

Gość gość
Stoi wyżej w hierachii zwierząt czyli jest zwierzęciem - tak się tylko czepiam dla zabawy :) Myślę, ze autorka popęłniła błąd wychodząc za mąż bo ten związek już dawno był nieudany.

Gość gość
a zachowanie tytulowej suki nie bylo od niej zalezne??? psiocha myslala???? jak to bedzie zaje... sie z nim bzykac, a zeby nie tracic w jego oczach, to mu tej psiochy przed rozwodem nie udostepnila???? przebiegle oblesne, obrzydliwe babsko, jakich niemalo ziemia nosi niech by taka na mnie trafila - ja bym ja zalatwil x Zesrałbyś się głupi pedale i łaził z tym goownem w gaciach do usranej śmierci :D