Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nienawidzę się uczyć do egzaminów

Polecane posty

Gość gość

Wybrałam studia zgodnie z moimi zainteresowaniami i na wykłady chodzę chętnie. Wracam z nich z dobrym nastrojem i staram się uczyć na bieżąco. Tylko gdy nadchodzi czas egzaminów to aż mnie odrzuca. Gdy moja praca ma podlegać ocenie to zawsze popadam w lęk. Staram się sobie wmówić, ze nie jestem na egzaminie tylko tak sobie piszę zadanka dla zabawy i jakoś to mnie utrzymuje chociaż nie do końca. Kiedyś ze stresu zemdlałam. Doktorzy raczej mnie lubią bo często przychodzę do nich na konsultacje i widzą, że się uczę i sporo potrafię. Dlatego są zdziwieni jak popisze głupoty bo wcześniej widzieli jak przy nich na konsultacjach czy zajęciach udzielałam poprawnych odpowiedzi. Jedyny przedmiot z którego jestem piątkowa to grafika bo tam na zaliczenie oddaję tylko projekty które sobie na spokojnie robię w swoim czasie a dodam, że u tego faceta wszyscy mają tróje więc takim beztalenciem chyba nie jestem. Chciałabym jednak nad sobą jakoś zapanować i nie mieć kłopotów z egzaminami. Nawet jak wszystko umiem to stres ze mną cuda robi i często ląduję na terminie poprawkowym :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować