Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qaskam

Boję się zmienić pracę.

Polecane posty

Gość qaskam

Bardzo chciałabym zmienić pracę, myślę o tym już od miesiąca ale nie mogę się przełamać. Moja praca ma swoje plusy i minusy (jak każda). Atmosfera ok, wypłata też ok. Co do minusów to za mało ludzi do pracy, wszyscy są od wszystkiego, wykańczający grafik (czasami trzeba przepracować nawet 240 godzin w miesiącu). Co o tym myślicie? Mam oszczędności w dodatku mieszkam z chłopakiem więc mogłabym się zwolnić i pozwolić sobie na kila miesięcy 'egzystencji' na poszukiwanie nowej pracy ale się boję. Co o tym myślicie?

Gość gość
i myślisz że znajdziesz pracę bez wad ? powodzenia

Gość gość
nie dziwie się że się boisz bo teraz ciezko z pracą a pracodawcy nie chcą zatrudniać kobiet w wieku produkcyjnym może na razie szukaj pracy bez zwalnia się

Gość gość
A jaka to praca . Ryzyko jest zawsze

Gość gość
gość dziś Dzień dobry. Zapraszamy do poszerzenia swoich kwalifikacji zawodowych wraz ze szkołą NOVA Centrum Edukacyjne. Prowadzimy rekrutację na wiele darmowych kierunków. Na stroniewww.nova.edu.pl znajdzie Pan/Pani całą naszą ofertę edukacyjną. W razie pytań zapraszamy do sekretariatu przy ul. Zwycięstwa 50/2 w Gliwicach, który jest czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00-18:00 oraz w sobotę 8:00-14:00. Więcej informacji przedstawimy również telefonicznie - 32 230 26 34. Serdecznie zapraszamy. NOVA Centrum Edukacyjne

Gość gość
Polacy to ze zdoluja drugiego byle tylko nie miał lepiej niż ja sam. Ryzykuj, zmieniaj prace, do odważnych świat należy. Trzymam kciuki. A wy sepy jedne przestańcie przycinać skrzydła innym ludziom. Co za Narod.