Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka życia1

jeśli alkoholik nie chce się leczyć

Polecane posty

Gość obserwatorka życia1

to czy jego żona która z jakichś powodów jest z nim nie powinna znalezc sobie kochanka?przeciez to on łamie przysięgę godząc w milosc,jest egoistą który zdradza żonę z wódką podczas gdy ona często czuje sie samotna

Gość obserwatorka życia
ja akurat nie jestem zwolenniczką zdrady ,wierzę w Boga chociaż nie jestem święta,tak tylko sie zastanawiam

Gość gość
Kochanek nie rozwiąże problemu

Gość a m i
Żona alkoholika powinna albo walczyć o małżeństwo,bo za mąż wychodzi się na dobre i na złe. A jeśli nic już nie da się zrobić, to powinna odejść, i dopiero szukać partnera. Nikt nikomu nie da przyzwolenia na zdradę, i nie zapominaj że alkoholizm to choroba.

Gość gość
Jeśli alkoholik nie chce się leczyć to ??? Żona musi mu włożyć kondona w d**e jak wróc***ijany od kolegów i wtedy się skończy łazenie i picie z kolegami. Będzie myslal ze go któryś przerysowal

Gość gość
a po ch/u/j wychodziłaś za alkoholika? innych w pobliżu nie było? :P a odpowiadając na pytanie: jak się nie chce leczyć, to raczej różowo nie będzie. lepiej wziąć rozwód z takim menelem i budować nową relację nie obciążoną genetycznie takimi chorobami, brrrrrr

Gość Palka900
Wydaje mi się, że to jest w sumie własnie ważne by żona wspierała swojego męża w takich sytuacjach. Moim zdaniem warto go namówić chociaż męża na odtruwanie w placówce np http://www.odtruwamy.pl/ może w ten sposób chociaż można mu chwilowo pomóc.