Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zarobki w Wawie są dobre

Polecane posty

Gość gość

na 2 osoby, kredyt na mieszkanie 2000 zł, samochód 2letni? Bo z tego co tuczytam to wszyscy zarabiają ponad 20 tysi.

Gość juk
20 tysi? haha, na pewno, pewnie klamia :D

Gość gość
no to jakie zarobki na taką rodzinę są dobre?

Gość gość
nie znam tu nikogo, kto zarabia mniej niż 3 tys/na rękę, tyle że wszyscy moi znajomi, rodzina są po studiach.

Gość gość
Z kredytem to ok. 10 tys na dwie osoby trzeba mieć, żeby wieść życie na poziomie. Min. to 8 tys. Na start w Wawie od razu po studiach dostaje się 3 tys

Gość gość
To nieprawda. Wszyscy ? Akurat sorry ale moje znajome są po studiach a wiele z nich w wawie ma na rękę najniższa krajowa lub 1700 . Ja mam 1800. Miałabym dwa razy więcej ale nie chce pracować w korporacji.

Gość gość
23:02 ale ty kłamiesz... nie ośmieszaj się . Mieszkam juz parę lat w wawie i znam mnóstwo osób które mają po studiach mniej niż 3 tys.na rękę . Widać masz samych znajomych korposzczurow lub korpobiurwy. Ja mam 1800 na rękę za 3/4 etatu. Na cały etat nie chce mi się pracować. Z życia chce mieć coś więcej niż prace

Gość gość
nie klamie :D trzeba bylo isc na dobre studia, to byscie mieli wiecej niz 1800. To jest glodowa stawka w Warszawie. Jak za to w ogole przezyc? Tyle zarabialam na stazu na studiach. Nie znam nikogo, nikt z moich znajomych nie zarabial mniej niz 3000 w pierwszej pracy. Sama tez tyle mialam na start a teraz mam znacznie wiecej. I nie pracuje po 12 godzin na dobe, tylko 8 , za biurkiem ;)

Gość gość
Widać bozia rozumku nie dała, w którym miejscu napisałam, że każdy w warszawie tyle zarabia? albo kłamie bo ja i moi znajomi poukładaliśmy sobie życie? :D Bo sorry, ale zarabianie 1800 wegetacja a nie życie, no chyba że uczepiło się nogawki lepiej zarabiającego faceta

Gość gość
Myślę, ze za łącznie 10 tysięcy mozna ładnie życ

Gość gość
zarobki w Warszawie są dobre, ale tylko z odpowiednim wykształceniem! Wejdź na www.study4.eu i wybierz sobie jakiś dobry przyszłościowy kierunek studiów!