Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zagadać do dziewczyny będąc nieśmiałym

Polecane posty

Gość gość

Witajcie pracuje w sklepie spożywczym. Bramę obok mieszka dziewczyna która mi się podoba od dość dawna. Problem w tym że ja jestem nieśmiały. Jak robi u mnie zakupy to jakoś nie potrafię się przełamać i jakoś sensownie do niej zagadać . Zaczyna mnie to męczyć. Chciałem zaznaczyć że mam 23 lata i zerowe doświadczenie w tych sprawach :/

Popracuj nad pozbyciem się nieśmiałości, ćwicz jak najwięcej. Może spróbuj żartować z paniami w różnym wieku, w tym z nią?

Gość gość
zapytaj , ktora jest godzina

Gość mlynczyk
Znam ten ból, na szczęście udało mi się to przezwyciężyć, ale często byłem w takiej sytuacji jak Ty, że podobała mi się jakaś dziewczyna, ale nie potrafiłem do niej zagadać. Bardziej czekałem, aż ona to zrobi, co oczywiście raczej nie wychodziło ;) Oczywiście mogę Ci powiedzieć, żebyś się wyluzował i po prostu do niej zagadał odnośnie jej zakupów, osiedla, czy sąsiadów, jakiś Wasz wspólny temat. Ale dla mnie to nie było takie łatwe, nawet jak wiedziałem, o czym miałbym zagadać. W dużym stopniu pomógł mi internet przy przezwyciężaniu tej nieśmiałości. Od momentu, kiedy założyłem konto na mydwoje i zacząłem więcej rozmawiać z kobietami, sam inicjować kontakt, umawiać się na spotkania, to jakoś ta nieśmiałość powoli u mnie zanikała. Wydaje mi się, że to kwestia ilości o***tych rozmów, po którejś już stwierdzasz, że zagadanie do dziewczyny nie jest takie trudne i krępujące, a nawet jak zostaniesz spławiony, to nic się nie stanie. Spróbuj się jakoś wyluzować, znajdź jakiś wspólny temat i niezobowiązująco zagadaj, jak będzie u Ciebie przy kasie. Dasz radę:)