Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o kobietach z wytatuowanymi brwiami?

Polecane posty

Gość gość

Z mojej obserwacji - idiotki

Gość gość
jak są dobrze zrobione to nawet nie wiesz, że mają je wytatuowane więc jak prowadziłaś te obserwacje? Ile takich kobiet znasz? Czy sama masz wystarczające kompetencje by określić kogoś mianem idiotki?

Gość gość
Nic na ich temat nie sądzę złego, ale jeśli chodzi o sam efekt tych brwi to mi się to nie podoba i niestety zawsze to widać , że jest to namalowane na skorze ,a szczegolnie z bliska :O Wiec ich sprawa, ale ja bym sobie czegos takiego nie zrobila

Gość gość
no właśnie nie zawsze, widziałam kilka dobrze wykonanych i gdyby nikt mi nic nie powiedział nie domyśliłabym się.

Gość gość
Hmmm no nie wiem, wg mnie to zawsze widać i nie wyglada to wcale ładnie, tak jakby były namalowane flamastrem Ale jak sie komus podoba to niech sobie to robi..

Gość gość
właśnie chodzi o technikę, te które zrobione są delikatnymi pociągnięciami udają włoski i nie ma tego efektu solidnej kreski.

Gość gość
Gorzej jak się to spartaczy. Moja sąsiadka wygląda jak August Mocny po takim zabiegu.:-( i co teraz? Tego się nie da cofnąć?

Gość gość
da się, można usunąć laserem :)

Gość gość
Nic nie myślę bo jestem zwolenniczką naturalnych brwi. Czasami tylko zaskakują mnie takie (nie wiem czy wytatuowane czy "rysowane") cieniutkie i długie. Nadają twarzy wyraz wiecznego zdziwienia i jakby...zbyt wysoko na czole. No ale nie znam się to nie wiele myślę. Każda choroba ma swojego za/jo/ba więc...co się dziwić ;-)

Gość gość
Ja się właśnie zastanawiam nad zrobieniem. Mój naturalny kolor włosów to taki ciemnawy (ale nie mysi) blond, do tego włosy same w sobie są delikatne. Brwi też. Mam farbowane włosy i trochę blado wygląda to moje czoło w porównaniu jak nie jest pomalowana.

Gość gość
Niezbyt mi sie to podoba, wyglada to sztucznie tak samo jak henna namalowana na skorze, brwo mozna przyciemniac, ale jakos naturalnie

Gość gość
Tandetnie i tanio to wyglada

Gość gość
zatłukę cię gnido

Gość gość
ja chyba jednak wolę opcję tych delikatnych pociągnięc kolorem trochę ciemniejszym od moich naturalnych brwi, tak żeby wyglądało w miarę naturalnie.

Gość gość
zajevbię cię jak tylko cię zobacże długo nie pożyjesz

Gość gość
ubiję cie

Gość gość
wg mnie to nie jest ladne, juz wole sobie zrobic henne ktora sie zmyje, mam kolezanke co sobie zrobila te brwo i do dzisiaj ma po nich slady a minelo kilka lat Przewaznie to oszpeca...Poza tym co jesli mi sie np odmieni i zachce mieć jasniejsze brwi niż ten barwnik? To zostaje na bardzoe dlugo albo i na stale jak tatuaz... A usuwanie laserem tez moze zostawic blizny

Gość gość
Wyzej - idz rano do lekarza po nowe leki

Gość gość
tusz jest za płyto w skótrze żeby została blizna od lasera. Myślę, że najlepiej jest robić tak jak z włosami - maksymalnie dwa tony ciemniejszy barwnik od naturalnego koloru. Przykłady dobrze wykonanych https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ab/6f/b1/ab6fb16e26204c223936081d80ebd5b1.jpg http://www.redlotusskincaresalon.com/uploads/6/1/0/9/6109671/1475104.jpg?383

Gość gość
zatłukę cię z przyjemnością

Gość gość
Te niby dobrze wykonane na zdjecieach jednak jakos sztucznie wygladaja, tzn ich kształt, nie wiem, ale nie podoba mi sie to, zreszta czy warto ryzykowac czyms tak trwałym na twarzy?