Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gej to najlepszy przyjaciel kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Podobno geje rozumieją kobiety bardziej niż hetero i w dodatku tak jak one interesują się mężczyznami. Jest też stereotyp o gejach znających się na modzie i chętnie towarzyszących paniom w zakupach. No i do tego mając takiego przyjaciela nie trzeba się obawiać gwałtu lub traktowania jako obiekt seksualny z jego strony. Same plusy prawda? Choć nie toleruje homo to jednak dla kobiety taki przyjaciel jest jak najbardziej na miejscu i nie trzeba się martwić że nam odbije dziewczynę.

Gość gość
guzik prawda, homoseksualizm to orientacja seksualna, nie cecha charakteru. Sam fakt, ze ktoś jest gejem nie znaczy, ze się dogadacie.

Gość gość
Zgodzę się z Gościem 01:36. Nie każdy gej toleruje płeć żeńską. Pracowałam z takimi dwoma; jeden wręcz zionął jadem wobec kobiet podczas gdy drugi, był bardzo miły i sympatyczny.

Gość gość
no teraz to trochę przeginasz z tym nietolerowaniem. Spotkałam w życiu sporo otwarcie homoseksualnych osób. Jedne były super miłe, inne mniej, z jednymi się dogadywałam, a z innymi miałam po prostu poprawne stosunki (np. w pracy).

Gość gość
Ten co zionął jadem był kobietą w tym związku?

Gość gość
gość dziś Ten co zionął jadem był kobietą w tym związku? X Tak! Był żonaty ponad 22 lat! Ma dwoje synów. Mieszka z parnerem. I właśnie...jest bardzo nieprzyjemny w stosunku do kobiet. Wszystkich?! Nic mu nie zrobiłam a jednak...?!

Gość gość
może po prostu ma taki wredny charakter?