Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura277777777

Niby PiS to partia prawicowa ale chyba tylko w teorii

Polecane posty

Gość gość
Czytam tu co niektorych wypowiedzi i sie zastanawiam nad tym jacy ludzie sa naiwni,przez ostatnie 8 lat rzadzilo PO,i co mysmy osiagneli,Tusk zdazyl zadluzyc Polske o 500 miliardow,do tego zostalo pod przykrywko prywatyzacj sprzedanych obcemu kapitalowi za 1/10 wartosci wiele Polskich przedsiebiorstw,a jeszcze trzeba pamietac o tylu aferach ktore byly przez ostatnie 8 lat i nikt za to niesiedzi,dlatego ciesze sie ze PIS przejal wladze moze uda sie choc troche uratowac nasz kraj od przepasci,a jesli chodzi o zasilki na dzieci to nie jest to zaden socjalizm w kazdym normalnym kraju eurolpejskim sa one wyplacane inikt nierobi laski,a jeszcze jedno PIS powinien do odpowiedzialnosci karnej postawic takich ludzi jak Balcerowicz,Komorowski Buzek Janusz Lewandowski Walesa,no i oczywiscie zdrajce Tuska,trzeba wkoncu oczyscic nasz narod od zdrajcow sprzedawczykow i innych.

Gość Tomtomi
nie trzeba niczego likwidować trzeba dzieci więcej !!! :)

Gość Laura2777777
Broken- ale to jest totalne zacofanie i brak tolerancji! Jestem katoliczką, a nie ateistką, ale uważam to za brak poszanowania dla innych waznan, no ludzie mamy XXI wiek...

Gość Tomtomi
Piętnowanie i myślenie o przeszłości niczego nie zmieni teraz jest okazja żeby coś zrobić !

Jestem katoliczką, a nie ateistką, ale uważam to za brak poszanowania dla innych waznan, no ludzie mamy XXI wiek... x możesz być jak dla mnie nawet muzułmanką:D jesteś nie wyedukowana jeśli NIE WIESZ, dlaczego religia ma w szkole pozostać

nie trzeba niczego likwidować trzeba dzieci więcej !!! usmiech.gif x tak. rząd kupi dzieci za 500 zł sztuka, żeby w przyszłości zapiertalały na ich świńskie d**y i reanimowały zus-trupa.

Gość Tomtomi
jęli wierzysz to wiesz że nic oprócz wiary nie ma ważniejszego w życiu katolika a jak ktoś nie stoi w prawdzie to pogrąża niewinne duszyczki w otchłani piekieł i co wiek XI ma tu do rzeczy ?!

Gość Tomtomi
... na nasze emerytury w systemie repartycyjnym Broken Kotku ;)

Gość Laura2777777
03:08- No wlasnie nie wiem dlaczego ma pozostać, wytłumaczysz mi ? Dla dzieci innych wyznan, albo majacych rodziców ateistów powinna być etyka do wyboru, a nie narzucanie komuś lekcji z przedmiotu opierajacego sie na wierze

ciekawam jak się fałszuje wybory:) jak zrobić... żeby wymienić ekipę z 1 na drugą, Kukizowi odjąć tak, żeby nie mógł nic zrobić, Petru wywindować do góry chuj wie skąd, Korwina, jedyną prawdziwą prawicę, poniżyć. oni to robią na jakimś liczydełku?:)

Gość gość
może w końcu odkryją ten pociąg ze złotem bo na dolnym śląsku niemcy pochowali kupę skarbów i dobra narodowe wrócą do Polski i kasiora będzie bo reparacje powojenne ze strony niemiec były żadne i tylko radziecki bat do 1990.

wytłumaczysz mi ? x osoba (osoby), która miała to zrobić już otrzymała swoje wynagordzenie, fakt, c*****e, państwowe, co widać, ale jak chcesz obliczyć honorarium dla mnie?:)

Gość Tomtomi
A Ty Skarbie jesteś patriotą i w tym duchu dzieci wychowujesz...?! Alleluja :)

Gość Laura2777777
Tak samo jak finansowanie kościołów powinno być tylko dla tych co chcą, dlaczego no ateista ma płacić na utrzymanie kościołów? Bezsens

Tak samo jak finansowanie kościołów powinno być tylko dla tych co chcą, dlaczego no ateista ma płacić na utrzymanie kościołów? Bezsens x polecam lekcje dotyczące funkcji społecznych Kościoła w czasach przed czerwoną zarazą i historię KRADZIEŻY tych funkcji przez państwo w czasach po wybuchu czerwonej zarazy.

Gość Laura2777777
Zresztą.. Teraz zwolennicy PiS mają nadzieję, ze ich ustawy zmienia wszystko na lepsze, ale za jakis czas beda mieli i PiSu dosyc :P Dla mnie ich reformy sa kretynskie i tyle w tym temacie... Ide spac, nara

Gość Tomtomi
Jako katoliczka pewnie uda Ci się dzieci tak wychować żeby o mamie pamiętały i ojczyznę szanowały i nikogo nie trzeba będzie eksterminować ... :)

Gość Tomtomi
A niektóre kościoły o zabytki wspaniałe ...

Gość gość
bez urazy Laura2777777 ale we wszystkich swoich wypowiedziach bredzisz :O na każdym poziomie twoich wypowiedzi widać skąpstwo i zazdrość o wszystko :O

Tomtomi nie jesteś ani śmiesnzy, ani irytujący, to że Pis szmaci polską wolność, suwerenność i religię i chce władzy tylko po to, że ma animozje z po jak z byłym analnym kochankiem, który za mocno pchał to jest dramat i poniżenie dumnego narodu polskiego. i cała Europa tak się sk*****. we wszystkich krajach są takie patologie.

Gość Tomtomi
Laura spoko pożyjemy zobaczymy :) Dobranoc

Gość Laura2777777
Poza tym z tymi podatkami na kościół przymusowymi, lekcjami religii dla wszystkich, ze wspominaniem Smolenska, akcjami z pochowkiem na Wawelu to jest szopka i zacofanie, zreszta taka to juz partia zacofana to czego oczekiwać... Jak pisałam jestem akurat wyznania katolickiego, ale uwazam, ze to co oni robia to jest brak otwartosci na inne wyznania Nie mowiac o tym, ze są przeciwko legalizacji np marihuany, a ona w lekach wg wielu lekarzy powinna być zawarta bo pomaga przy np padaczce, ale nie zalegalizuja jej nawet na recepte co jest chore bo udodoniono, ze zwykla nikotyna jest bardziej szkodliwa Co jeszcze... chca zakazac aborcji w ogole, nawet w razie niedorozwoju plodu, czy ciazy z g****u co tez jest wg mnie chore Taka Holandia np to postepowy kraj, mimo, ze bardziej liberalny to jak widać nie ma tam tylu przestepstw co u nas, wiec idziemy w zla strone, w strone zacofania. To był ostatni wpis bo jestem spiaca... pa

Gość gość
Ty laura2777777 uwazasz ze wprowadzenie 500zl na dziecko,obnizenie wieku emerytalnego,podniesienie kwoty wolnej od podatku,podniesienie wyzszej stawki za godzine i wiele innych reform dzialajacych w interesie Polakow to jest kretynskie twojm zdaniem,to ja uwazam ze to ty pracujesz przeciwko Polski i Polakow.

Gość Tomtomi
Ale wygrali chcesz i wyrżnąć ?! Vox populi vox dei

To był ostatni wpis bo jestem spiaca... pa x śpij słodko, lewaczko:) w Holandii nie ma przestępstw, bo każda niegodziwość jest legalizowana.

Gość gość
brokeninside87 dziś Tomtomi nie jesteś ani śmiesnzy, ani irytujący, to że Pis szmaci polską wolność, suwerenność i religię i chce władzy tylko po to, że ma animozje z po jak z byłym analnym kochankiem, który za mocno pchał to jest dramat i poniżenie dumnego narodu polskiego. i cała Europa tak się sk*****. we wszystkich krajach są takie patologie. x ty tygrysico to wiesz najwięcej o seksie :D