Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy :c nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość

Hej. Potrzebuje waszej rady. Sytuacja wygląda następująco. Jestem z moim chlopakiem w separacji... Niedawno minęły 3 miesiące odkąd "jestesmy" razem. Separacja zaczęła się niedawno i to ja tego chciałam. Dlaczego? No wiec "moj chłopak" od jakiegoś czasu pisał z koleżankami. Niby to. Na kilku portalach takich jak fb, gg itp. Prosiłam go żeby przestał bo strasznie zle się z tym czuje to stwierdził ze chce go pozbawić znajomych. On chce poznawać nowe dziewczyny -.- chciałam żeby mi pokazał wiadomości to od razu stwierdził ze mu nie ufam. Wiec dalam z tym spokój. Jednak któregoś dnia cos mnie zaniepokoiło i przypomniało mi się ze podal mi haslo do swojego fb. Wiec sprawdzialam go. Okazalo sie ze pisał z pewna dziewczyna takie cos jak - co tam kotku - wysyłam mnóstwo buziaków - mam na ciebie ochotę - jesteś mega piękna - wysyłał półnagie zdj i chcial jej takie same To nie wszystkie takie teksty, byly gorsze. Powiedziałam mu o tym i powiedziałam ze chce się rozstać. On stwierdził ze to tylko durne pisanie, ze to nie byla prawda. Nie odzywałam sie przez dlugi czas . Pisał do mnie. Przepraszał mnie. Mówił ze mu na mnie zależy i ze mnie kocha. Stwierdził ze napisal tak do niej bo ja go wkurzalam -.- powiedzial mi ze on nie chce tego kończyć. Następnego dnia moja koleżanka napisala do niego z innego konta. Gdy zapytala sie czy ma dziewczynę powiedzial ze ma ale ja nie chce z nim byc i ze go denerwuje wiec nie wie czy chce juz byc ze mna. Dla niego to chyba juz koniec. Gdy prawda wyszla na jaw i dowiedział sie ze to moja koleżanka pisała powiedzial jej ze specjalnie mowil ze nie ma dziewczyny i ze nie chce ze mna być aby dala mu juz spokój. Próbował sie wykręcić -.- powiedzial mi że sie zmieni, mowil do mnie "skarbie" "kotek" itp wiec zabronilam mu tak mówić a on powiedzial że nie przestanie tego robic bo mnie kocha. Juz nie wiem co robic. Straciłam do niego zaufanie ale moje serducho dalej cos do niego czuje. Dać mu szanse? Czy odpuścić? Pomilczeć jeszcze kilka dni? Eh. Pomocy :\ :(

Gość gość
Odpuscic, zwlaszcza ze nie wiesz, czy sie snie spotkali w realu i jej nie przelecial. Jak facet juz na poczatku zwiazku takie cos robi, to dobrze to nie wrozy. Uciekaj zanim sie mocna zaangazujesz.

Gość gość
Podał mi nawet haslo do fb. Powiedzial że nie chce więcej tego robic i że spotykać się juz z nikim nie chce. Powiedzial ze na gg tez juz z nikim nie będzie pisał...

Gość gość
taaa, powiedzial i powiedzial...licza sie czyny, a nie slowa. skoro pisze na FB, to pewnie i ma konto na roznych portalach randkowych, ale to ty bedziesz cierpiec i beda sie z ciebie smiac.

Gość gość
Śmiać? Ciekawe z czego. Nie ma kona na żadnych portalach randkowych to jest pewne

Gość gość
Beda sie smiac, ze sie dajesz w hooja robic. Naprawde az taka naiwna jestes? Zwlaszcza jego wymowka, jak z twoja kolezanka pisal...smieszna jestes, i skad niby mozesz wiedziecczy ma konta na portalach czy nie. Facet od samego poczatku ci rogi doprawia, ty go tak chochasz, ohhhh, jakie to romatyczne. Chcesz to mu wybaczaj i cierp przy nastepnen razie, ktory npewwno sie zdrzy. 3 msc sie znci i juz takie jazdy...hahah, jjuz sie sz ciebie smieje...