Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g ość

chce dziewczynki mam juz chłopca

Polecane posty

Gość g ość

Chciałabym mieć teraz córke, chociaz watpie w to ze sie uda. Mam super wspaniałego synka i bym chciała miec tez i corke. U mojego meża w rodzinice rodzą sie sami chlopcy. Jest juz ich az pieciu. A jak byłam w ciązy z synkiem to usłyszałam od rodziny meza ze lepiej miec corke niz syna. To bardzo mnie zabolało , ale teraz wiem ze dużo zależy od wychowania. I uważam ze jest dobrze i fajnie mieć synka.

Gość gość
Rada:)) chcesz synka ? sex tylko w dzien:)))

Gość gość
co za głupi gosc:/ tak bo plemniki rozrózniaja pory dnia :/' ja pierdole.. rodzina autorko sie nie przejmuj -co to za tekst ze lepiej miec córke niz syna? sorry ale co mialas zrobic? reklamacje do waginy? powiedz ze ci nie przyjeli zwrotu

Gość gość
A ja Cię rozumiem. Też miałam pierwszego synka i w drugiej ciąży bardzo chciałam córeczki. Po prostu chciałam doświadczyć wszystkich aspektów rodzicielstwa. Ale tak bardzo nie chciałam się poczuć rozczarowana, jeśli będzie drugi chłopczyk, że od początku ciąży nastawiłam sie na chłopca. Nauczyłam się cieszyć tą myślą, wybrałam imię i już widziałam oczami wyobraźni 2 małych łobuzów. Stało się inaczej - mam córeczkę. Ale wiem, że z synka też bym się cieszyła.