Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają wam się wybielone zęby?

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się nad wybieleniem zębów, nie mam swoich własnych jakichś bardzo żółtych, są białe ale maja lekki nalot przy dziąsłach jak u większości ale z drugiej strony nie wiem, z jednej strony podobają mi się bardzo białe zęby ale czy to nie wygląda troche sztucznie?

Gość gość
nie wybielaj to jest ściema, raz że bardzo niszczy szkliwo, dwa że efekt utrzymuje się krótki czas, a potem znowu zęby żółte i znowu trzeba wybielać i tak co jakiś czas. Lepsze swoje żółte ale zdrowe niż wybielane ze zniszczonym szkliwem. I tak wszyscy pójdziemy do piachu więc po co tak dawać zarobić kasę dentystom, tylko dlatego bo jest moda na śnieżnobiałe zęby, jak myślisz kto tę modę napędza?

Gość Elane1980
Mi się bardzo podobają takie wybielane zęby, zwłaszcza, jak są dobrze zrobione. Ja jestem na etapie narazie leczenia w klince borczyka, ale też właśnie planuje sobie zrobić wybielanie laserowe potem. To już będzie elegancki efekt.

Gość gość
No pewnie, ale nie wytrzymałam do konca wybielania niestetety bo mialam straszna nadwrazliwosc :O Ale i tak mam dosc biale , tylko nie idealne...

Gość prawictwo pospolite 152
trudne pytanie , bo nie każdemu pasują białe zęby .. Biały niestety o wiele bardziej odróznia sie od koloru skóry człowieka niż naturalny ..I takie zęby często wyglądają sztucznie ale niektórym pasuje

Gość gość
prawictwo- co Ty chcesz, idealne zęby na tym zdjeciu

Gość gość
A te pierwsze niestety pożółkłe... Wg mnie kazdemu pasuja biale zeby

Gość gość
Mnie się podobają, nawet sama mam zamiar skorzystać z takowej możliwości, ale muszę zdjąć u dr Iwony Gnach-Olejniczak swój stały aparat :)

Gość gość
Mnie się bardzo podobają i uważam, że wybielanie jest świetnym pomysłem. Sama wybielałam swoje w http://www.codziennastomatologia.pl/ i muszę powiedzieć, że efekt jest znakomity.

Gość gość
Zwlaszcza gdy wybielona jest gora a dol nie. Czesty widok i smieszny.

Gość iiggaa
haha gora biala, dol zolty :D ale tak samo jest z paskami, przykleja sie je na przod zebow a co z tylem? kosc zeba jest czesciowo przezroczysta, wiec wybielanie ma sens z dwoch stron np nakladkami wtedy zel otacza zab z kazdej strony ;) moge wam polecic iwhite ladnie wybiela i nie powoduje nadwrazliwosci :) nakladki maja tylko ten minus ze po jakims czasie zaczynamy sie slinic! :D

Gość gość
Nie, nie podobają mi się wybielone zęby bo przeważnie przestają pasować do całej reszty.

Gość gość
Ni eoszukujmy się piękne i śnieżnobiałe ząbki gwaizd to licówki. Prawdziwy efekt po wybielaniu jest mneij spektakularny i tak sztucznie to nie wygląda. Ja chhodze wybielać ząbki do http://nzozalmadent.pl/ i są białe ale nie sztucznie białe jak będę chciała uśmiech typu Michał Wisniewski to sobie zrobię licówki . Tena efekt który mam i na swoich ząbkach z zupełności mi wystarczy.

Gość gość
Ja wybielałam ząbki tu www.mw-dent.pl i bylam zadowlona z efektu. Jak na Zieloną Górę to ceny też były spoko za wybielanie. Terazidę na ostatni zabieg ale już widzę , że jest pięknie.

Gość gość
Mój chłopak wybiela ząbki wCentrum stomatologicznym Apex we Wrocławiu. Teraz i mnie namówił i będziemy miec oboje piekne śniegowe uśmiechy.

Gość gość
ale komu potrzebne są aż tak białe zęby??

Gość gość
mi i mojemu menowi

Moje postrzeganie swojego wyglądu po wybieleniu zębów jest jak najbardziej na plus.Facetom też bardziej się podobam.Polecam wybielić zęby,zawsze mniej kompleksów.Sama wybielam w domu żelem dr martin schwarz home comfort