Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedzi para na romantycznej kolacji i wrzuca zdjęcia żarcia na fb.Wytłumaczycie?

Polecane posty

Gość gość

Nowe zjawisko zaobserwowałam. Siedzi para na romantycznej kolacji w restauracji, bo taki też widnieje opis fotki tj. romantyczna kolacja z kociakiem, z moim misiem na kolacyjce) i wrzuca na fb zdjęcia żarcia na talerzu. Nie ogarniam. To oni siedzą i cieszą się chwilą spędzoną razem, czy ważniejsza jest fotka na fb, żeby wszyscy widzieli i lajkowali. Ja to widzę tak: widzi parka przy stoliku z telefonami z rękach, a obok toczy się żyje. To samo, wrzucanie fot w trakcie wigilii (po godzinie dodania zdjęcia widać), w trakcie sylwestra, komunii etc. Nie potrafię tego zrozumieć. Wytłumaczycie? co się z ludzi dzieje? uprzedzając wasze pytanie, mam fb bo mam kontakt z kilkoma osobami, na którym mi zależy, zdjęć nie wrzucać, nie śmiecę.

Gość gość
Dopiero co był taki temat

Gość gość
trzeba było powtórzyć bo mało komentów tejże bulwersującej sprawy :O

Gość gość
Też tego nie ogarniam :-o Tak samo działa wrzucanie fotek szczęśliwej rodzinki z dziesiątkami serduszek w opisie, a naprawdę zgnilizna, złe relacje Po co? Na co?

Gość gość
gość dziś nie wiem czy był taki temat, nie wchodziłam tu z miesiąc czasu.

Gość gość
zeby pokazac jacy sa super, a w rzeczywistosci sa zenujacy i smieszni :O

Gość gość
Fakt, niedawno był podobny temat odnośnie fotek z sylwestra. Szkoda, że zawsze wypowiadają się w nim osoby, które to dziwi, a nigdy nie ma opinii tych, które tak robią. Może byśmy poznały ich motywację.

Gość gość
ale masz problemy

Gość gość
No ma problemy, dobrze, że nie poważniejsze. Może ty sie nie zastanawiasz nad niczym ani nic cię nie dziwi, ale nie wszyscy tak mają. Na szczęście. :p

Gość gość
To wytłumacz! Siedzi dorosła kobieta robi sobie zdjęcie palucha u nogi wstawia na fb i opowiada jak to sobie go uszkodzila... To dopiero prymityw i nuda.

Gość gość
ja mam takich znajomych ,sa bardzo zarobieni ,dwe firmy,wypas dom ,trzy auta i co UWAGA DOSŁOWNIE 3-4 godziny nowe foty na fejsie ,jak ona ubiera choinkę ,jak córka je naleśniki,jak córka spi,jak on pije brandy,jak oni są w restauracji,jak on stoi przy kasie w sepchorze i mega gruby portfel ( opis- kociak mnie zrujnuje), ona w nowych butach,on w nowej fryzurze,córka wychodzi do szkoły,oni razem kupują psa,rozsypane przez córkę płatki w kuchni. No po prpstu parodia! a nie są oni wieśniakami którym rodzce da;i,sami się dorobili wszystkiego. Lubie ich bardzo ale to co wyprawiają na fejsie to normalna komedia,na poczatku myślałam że to ironia ,prześmiestwo fajsbokoka,ale nie ,oni tak serio.../

Gość gość
Mnie smieszy jak niekrorzy oprocz zdjeci bardzo szczegolowo tlumacza swoje perypetie z zycia osobistego. Np mam znajoma ktora facet ja i jego/jej syna zostawil jak maly mial ledwo pol roku. I ona ciagle dodaje komety ze jest silna ze da rade jako samotna matka itd. ja sie PYTAM poco to cale uzewnętrzanie się dla swiata. Oczywiscie kazdy ja w kometarzach pociesza itd a tak naprawde to sobie mysli Boze dobrze ze mi sie to nie przytrafilo. zdecia z USG z płodem to juz mistrzosztwo.

Gość gość
tu autorka - ci znajomi informują na każdym kroku, rejestracja na lotnisku, przyjazd do hotelu, fotka z plaży, rejestracja z muzeum, z kina, z aquaparku, fotki potraw z restauracji, fotki piwa i whisky jakie pije :O Chciałam mu ostatnio napisać, że jeszcze powinien się rejestrować w kiblu, bo tylko tego nie wiemy kiedy chodzi na grubszą sprawę. Powstrzymałam się, bo i tak nie pojmie.

Gość gość
No zalosni sa... Rozumiem dzieci ale dorosli ludzie!

Gość dns dns
teraz taki flow panuje, żeby za wszelką cenę udowadniać światu i sobie, że "moje życie jest fantastyczne" Samonapędzająca się machina- jedna krowa podniesie ogon i potem reszta. Każdy musi to robić, żeby dorównać innym. Zwłaszcza jeśli naoglądają się "cudownych" kardashianek, chodakowskich czy innych i potem leczą swoje kompleksy Mnie najbardziej dziwi i drażni, jak np. dwie osoby po spotkaniu (piwo, kawa, spacer cokolwiek) dziękują sobie za to publicznie na fb. :O

Gość gość
Mnie najbardziej dziwi i drażni, jak np. dwie osoby po spotkaniu (piwo, kawa, spacer cokolwiek) dziękują sobie za to publicznie na fb. pechowiec.gif x mnie też to irytuje,jakby telefonów nie mieli :P

Gość gość
dla mnie mistrzostwo to fotki z wigilii wrzucane na fb w trakcie wigilii :O

Gość gość
nie nie, najlepsze sa fotki z zareczyn gdy chlopak kleczy z pierscionkiem w reku, dziewczyna stoi i usmiecha sie do obiektywu (nie chlopka), a w tle zastawiony stol i rodzina wpierdziela schabowe :D

Gość GośćM
Haha romantyzm 2016roku:)

Gość gość
teraz na topie fotki stóp i kubków z kawą z dopiskiem: relaks :D

Gość gość
jest popyt i jest podaz :) sa ludzie, ktorzy sie uzewnetrzniaja (siebie, swoje zycie) na FB i sa ludzie, ktorzy ich zyciem i ich poczynaniami zyja, komentuja, bulwersuja sie, obgaduja. proste :)

Gość gość
nie wiem czy był taki temat, nie wchodziłam tu z miesiąc czasu. x nawet nie wiesz ile straciłaś :)

Gość gość
Jak autorce nie odpowiada taki typ zachowan, to nie wiem, po co trzyma tych znajomych na fb? Ja mam np tylko zaprzyjaznionych ludzi , z ktorymi na co dzien nie mam okazji dluzej pogadac- jesli wrzuciliby zdjecia tego, co jedli - co w tym zlego? Przeciez wsrod przyjaciól czesto rozmawia sie o tym, gdzie sie bylo, co sie jadlo - zdjecie zalatwia to szybciej i dokladniej. To pojscie z duchem czasu. Jak nie wiesz, do czego masz fb, to po co ci on? I po co ci znajomi, ktorych zycie cie kompletnie nie interesuje? Przeceż fb ma wlasnie sluzyc do lepszych , blizszych, łatwiejszych kontaktow. Czy "znajomi" maja poprawiac statystyke? :)

Gość gość
Że cooo??? Fb ma służyć do lepszych, bliższych relacji??? Padłam... :-D :-D :-D

Gość gośćJakiToSyfZtychLudzi
Brawa dla autora za temat. Wg mnie to biedni ludzie,ktorzy caly swoj i nie tylko swoj swiat opieraja na proznosci. Wstawia zdjecie i mysla ze sa fajni,tacy nowoczesni,chwala sie zwyklym zarciem. Kogo to obchodzi co i gdzie wpier/da/la/ja? To samo z tymi uzalajacymi sie maciorami,ze sa silne,ze przetrwaja itd. Rozumiem jedno jakies "glebsze" motto wstawic,ale non stop wstawiac jakies powiedzenia,cytaty itd? Kiedys mialem FB prywatnego to go skasowalem jak zem zobaczyl jaki to syf ale za to dobre sa stronki FB propagandowe itp a taka posiadam ;) . Ludzie ci to degeneraci i tyle prozni,pusci i warcholy.

Gość gość
Taa tez padla. Najlepsze jest jak wszyscy "znajomi" skladaja zyczenia urodzinowe bo im fejs przypomina w kazdej minucie jak tylko sie zaloguja. A normalni Ci "bliscy" znajomi nawet by smsa nie wyslali bo kto to pamieta kto kiedy ma urodziny. Kiedym mialam taki motyw ze ludzie skladlai zyczenia jednemu kumplowi a sie okazalo ze od 3 miesięcy on nie zyje. Bylo to na jego profilu to taka wtope zaliczyli no ale zyczenia poszly w swiat.

Gość gość
Że cooo??? Fb ma służyć do lepszych, bliższych relacji??? Padłam... smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif xx A niby do czego ma sluzyc? No odpowiedz kobieto? Sami widzicie,ze bierzecie do znajomych byle kogo i potem sie dziwicie, ze ten i tamten sie lansuje . Znajomych sobie kazdy sam wybiera. Jaka jestes, takich masz znajomych. Jak jestes idiotką, to masz znajomych kretynów. Potem sie żalisz,ze nie chcesz miec relacji z kretynami a to ty SAMA ich wybrałaś! Przymus? PO CO wam fb?! Do kolekcjonowania"znajomych"? to tak jak dac malpie brzytwe!

Gość gość
Nie wiem o co Wam chodzi, być może macie na fb. tysiące "znajomych", ja ma ich kilkadziesiąt, większość z nich, to znajomi z kręgu mojej pasji, więc co w tym dziwnego, że pokazuję im fotki, które NAS interesują ? np. z podróży ?,

Gość gość
a mnie śmieszą jeszcze te wwszystkie statusy typu ,,szczęśliwa z użytkownikiem..." albo ,,w cudownym nastroju z użytkownikiem" itd ;D