Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPlanDoskonaly

Wiem jak uratowac demografie w kraju i zwiekszyc populacje Polakow.

Polecane posty

Gość gośćPlanDoskonaly

Plan bylby bardzo kontrowersyjny ale widze w nim same plusy w przyszlosci. Mianowicie nalezaloby stworzyc resort d/s populacji na pewien okres okolo 40 lat i nie dluzej po czym po zwiekszeniu populacji zamknac resort. Nalezaloby z pomoca panstwa wdrozyc program "Matki Polki" ktory w sposob kontrolowany i odplatny zapladnialby kobiety od 16 roku zycia do 18 roku zycia. Forma zapladniania bylaby naturalna. Dobor partnera bylby w kwesti kobiety zapladnianej a taki partner bylby surowo oceniany. Mozliwosc bylaby zapladnienia przez wlasnego partnera o ile taka ochota bylaby. Ktos sie zapyta dlaczego takie mlode? Poniewaz mlode maja zdrowsze cialo i narzady oraz wieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze ale takze takie mlode bo urodzi i odchowa sie szybko a ona dalej bedzie miec zycie mlode i przed soba swiat otwarty. Takie kobiety mialyby finansowane wiele rzeczy i 100% pomoc od panstwa.Nalezaloby wybrac okolo miliona mlodych kobiet w jednym roku i powtarzac tak przez 10-15 lat. Kobieta taka moglaby tylko raz uczestniczyc w tym programie. Wiem,ze nalezaloby doprecyzowac moj projekt ale ogolny zarys i koncepcje sa jak najbardziej wysmienite. Zwiekszylo to by nasza populacje a zarazem narod by odzyl! W projekcie tym tylko Polacy z krwi i kosci mogliby uczestniczyc. Wiem,ze obroncy praw czlowieka by mnie chcieli obsmarowac gownem za przedmiotowe traktowanie kobiet ale to nic w tym nie jest takiego. Robimy to na okreslony okres to po raz a dwa to jezeli tyle wojen na swiecie czyni sie z opracowana strategia,z planami tworzonymi,z manipulacja,intrygami,obluda i odbiera sie czlowiekowi zycie,dziecia,kobieta itd to czyz nie mozna byloby stworzyc planu "wyzu demograficznego" ktory w sposob kontrolowany spowodowalby lepsze korzysci itd? To jest moj plan doskonaly. Moj pomysl. Bede dalej pracowal nad niedociagnieciami.

Gość gość
Bardzo dobry plan. Bedziemy glosowac na ciebie. Z jakiej parti? :|

Gość gośćGrot
Nie zdziwilbym sie jakby ktorys z krajow wdrozyl taki plan do swej polityki dzietnosci,demografii. W dzisiejszych czasach wszystko mozliwe.