Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam geja do białego małżeństwa

Polecane posty

Gość gość

Jestem 28 letnia dziewczyna po kilku zwiazkach. Jestem atrakcyjna, mam dobra prace. Rodzina nalega na to zebym miala meza, ale ja nie chce. Odpowiadalby mi zwiazek przyjacielski z gejem. Kazdy ma swoje zycie prywatne. Nie bede tlumaczyc dlaczego chce zdecydowac sie na cos takiego - prywatne powody.

Gość gość Marcin gej
Tez szukam ,skad jestes I czy nie bedzie Ci przeszkadzalo ,ze bede uprawial sex pozamalzenski?

Gość gość
Jestem ze Slaska. Oczywiscie ze nie przeszkadzaloby mi to - kazdy ma swoje zycie prywatne. Co jest dla mnie wazne - przyjazn i wzajemny szacunek. A chcesz miec dzieci?

Gość gość
No tak on załóżmy chciałby to dziecko ty też i kiedyś wyrośnie taki gey itp. i wkrótce będziemy się już tylko z probowek rodzić A miłość będzie archaizmem o którym będzie się pisało mitologiczne powieści/// Coraz to wszytko wyuzdane bardziej Każdy ma pod skórą albo nadmiar niedoborów moralności, albo nadmiar implantów a na skórze głównie nadmiar nic tak naprawdę nie znaczących tatuaży i już poczucie że jest się wyjątkowym jest:) Śmieszni jesteście.

Gość gość
Wiesz żeby mieć białe małżeństwo nie potrzebujesz wcale geja Wystarczy normalne standardowe życie! Ciasne mieszkanko i dzieci! W ich obecności nici z sexu:D

Gość gość
No tak dzieci sie będą śmiały ze tata zamiast zająć ich kolegą ugania się za ich ojcami;)

Gość gość
Jestem zainteresowany, powiedz wiecej

Gość gość
Nie chce sama isc przez zycie, chcialabym meza, ktory jest moim przyjacielem, ale stosunki seksualne odpadaja, dlatego szukam geja.

Gość gość
a nie boisz sie ze ten twoj przyszywany maz przyniesie ci chorobsko do domu?Chyba ze wszystko wystzerylizujesz,wlacznie z nim:D

Gość gość
ojej, nie przesadzajmy, gej tez moze byc normalnym facetem

Gość arek

Seks chcesz 

Gość gosc

po prostu chce byc dobrze wydupczona wiadomo ze pedryle ruuchaja najlepiej, to dla nich cale zycie