Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość infosuop

Rozdziewiczyl i zostawil

Polecane posty

Gość gość
dlatego interakcje z facetami sie zaczyna jak sie ma 12-13 lat i delikatnie, od trzymania za raczke... potem 14 calowanie 15-17 seks... zeby w wieku 23 lat nie miec takich problemow

Gość gość
no własnie , albo najlepiej chyba od razu na pierwszej drugiej randce isc do łóżka, by póżniej nie mieć takich dylematów i rozczarowania, wtedy jak zniknie albo poluzuje kontakt to masz pewność czego facet chce, i też nie zdążysz się zaangazować. Najgorsze jest takie przeciąganie niby dziala na facetów, ale nigdy do końca nie wiesz jakie sa ich prawidziwe intencje, szczególnie jeśli chodzi o tych *****czy.

Gość gość
no ale jak facet malo ****** sam i pojdziesz z nim szybko to bedzie sobie wkrecal i zazdroscil ze latwa jestes...

Gość gość
no nie ma reguły, ale tak 3,4 randka, myślę, że jest optymalnie

Gość gość
jest regula; im facet sam wiecej mial kobiet tym szybciej, bo zna sie na rzeczy i nie bedzie moralow prawil, ze jak latwa jestes to innym tez latwo dalas... ogolnie nie wpadnie w bol d**y ze Tobie latwo seks przychodzi, a jemu biednemu prawiczkowi stulejarzowi nie

Gość gość
no dokładnie, to tylko świadczy o zaściankowych poglądach albo zwyczajnie kompleksach faceta. A zresztą to hipokryzja jest bo przecież równie dobrze Ty tez możesz mu wypomnieć, że dał d**y na pierwszej randce.

Gość gość
za dużo gadała przez internet, a potem za szybko mu dała

Gość gość
gość wczoraj Masz racje ale teraz takie czasy ,ze oszustów wynosi się na piedestały a oszukanych szkaluje. W polityce pełno złodziei i zboczeńców i oszustów , w kościele pełno złodziei i zboczeńców i oszustów a ludzie oddają im szacunek a prawych ludzi obrzuca się gnojem i nie szanuje. Teraz każda kobieta sobie winna ,ze została zgwałcona , pobita , oszukana. Każdy cwaniak powie , ze nie trzeba było się pchać ale właśnie cwaniak tak powie bo normalny człowiek mający uczucia pogardzi tym co skrzywdził.

Gość infosuop
gość wczoraj ifnfo... a to twoja dziewczyna /masz na nią ochotę czy jak ? Czemu jest aż tak szczera do ciebie ??? x Jaka znowu ochote, to moja przyjaciolka i jest jak siostra, wiec sie zwierza, nie widze w tym niczego dziwnego. gość wczoraj - Zgadzam sie z tym, trafila fatalnie, tylko co teraz. Jest totalnie zalamana, juz sobie wmawia, ze ona sie do niczego nie nadaje i nigdy z nikim nie bedzie. Juz mi to mowila wczesniej, jak nie wychodzilo jej z facetami, a teraz to. I co ja mam jej niby teraz mowic? Ile razy mozna miec pecha.

Gość infosuop
gość dziś za dużo gadała przez internet, a potem za szybko mu dała x Ja wiem, ze to nie wyglada zbyt korzystnie, ze "za szybko mu dala". Ale wyobrazcie sobie, miec 23 (w tym roku 24) lata, ludzie obok juz pozareczani i pozenieni, a ona nawet seksu nie uprawiala. A facet dojrzaly sie wydaje ze wzgledu na wiek, i tez glupi nie jest, bo po dobrych studiach i jezdzi gdzies po miastach do pracy, wiec chyba tez zlej pracy nie ma, cos z informatyka zwiazane. A ona ladna, szczuplutka, charakter tez ok. A i tak nikt nie chce sie w niej zakochac. Ile mozna czekac na odpowiedniego faceta, ten wydawal sie odpowiedni, przeciez podczas rozmow poznaje sie czlowieka.

Gość gość
niech wyciągnie wnioski na przyszłość, mi się wydaje że to nie tyle kwestia pecha ile ostrożności. Ja miałam to samo, teraz też trafiam na *****czy z tym, że trzymam ich na dystans. z jednym pisze juz półtorka roku i nic, i dalej mam opory bo mu nie ufam, z tego też względu postanowiłam zakończyć tą relację. Przejechała się raz przykre , ze przy pierwszym razie, ale teraz będzie wiedzieć, i przede wszytskim jesli szuka kogoś poważnego to niee z neta tam 99 % gości szuka jedynie seksu. Niech potraktuje to jako lekcje nauczy się takich rozpoznawać, jeśli szuka miłośći niech nie idzie do łóżka, od razu z nowo poznanym gościem, patrząc obiektywnie to zrobiła głupotę, choć rozumiem to że jest naiwna i niedoświadczona, ale na przyszłosć, powinna uważać, Z czasem sama się nauczy.

Gość gość
gość 13: 15 owszem ale w necie nie można nigdy poznać drugiej osoby tak naprawdę, kazdy może ci powiedzieć, co chce. To oczywiście nie ma reguły, ale w większości przypadków tak się zdarza, więc niech to też weźmie sobie do serca. Jak tak czytam to ja byłam dokładnie taka sama, naiwna, od początku szukałam wyobrażałam sobie wielką milość, teraz to się zmieniło nabrałam dystansu. Nawet miałam jedną relację niezobowiązującą, kiedyś wydawało mi się to niemożliwe, teraz nabrałam dystansu. Przestałam tak desperacko szukać, a też sama stałam się wybredna, i w sumie to nie wiem czy właściwie chce kogoś. Myślę, że po prostu niech wyciągnie z tego lekcje, byc może ten facet nie wydawał się taki szczery jak ci to przedstawiała może coś przeoczyła, widziała go takim jakim chciała widzieć. Niech po prostu będzie ostrożniejsza, jeśli angażuje się od razu niech nie idzie do łóżka. A też widzisz pisali ze sobą 7 miesięcy to troche długo, w sumie gdyby koleś był zainteresowany na poważnie, spotkaliby się od razu tak myślę, może ma kogoś, a tutaj trafiła się taka perełka nie można było nie skorzystać z okazji. Po prostu niech kieruje sie intuicja z czasem nauczy się tego.

Gość gość
Nie co jest z facetami, tylko co jest z kobietami? Idiotka myślała że jak pisze z kimś kilka miesięcy to zna gościa... pisać to sobie można i latami, ale poznawać się to należy w realu. Wystarczyło aby pospotykała się z nim 3-4 miesiące i wielce prawdopodobne że przekonałaby się że ma do czynienia ze zwykłym dupkiem, który chce tylko zaliczyć, ale jak to baba wolała żyć złudzeniami i marzeniami o swoim ideale.