Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evelyn666ya

Pytania do facetów!!!

Polecane posty

Gość gość
na głębokość pochwy

Gość gość
oczy, wlosy, dlonie

Gość gość
Pytanie trochę bez sensu. Wszystko zależy w jakiej sytuacji ją widzimy, jak jest ubrana, czy tylko widzimy czy też np. rozmawiamy. Są takie które przykuwają uwagę nogami, inne wypiętymi cyckami albo głebokością dekoltu, jeszcze inne np. błyskiem oczu, kształtem ust, fryzurą... nie da się tego sprowadzić do jakiejś "ankietki"

Gość gość
twarz na 1 miejscu, 2 oczy lecą na uda

Żeby nie używać poczty używanej do pracy założyłam specjalnie na potrzeby kafe, wiele osób pyta mnie o mail więc proszę: kafewelina112@onet.pl jeśli chcesz pisać bzdury lub zboczone teksty radze spieriść. Jeśli chcesz zaczerpnąć trochę mojego p********o poczucia humoru lub rzeczowo popisać - zapraszam! Troche źle sformuowałam pytania. inaczej: jakie włosy lubicie u kobiet? jaką figurę? jaki ubiór przykuwa waszą uwagę? jaki kolor oczu, makijaż?

Gość gość
ja patrzę na to czy potrafi zrobić naleśniki kafeman@wp.pl

Gość gość
wlosy raczej dluzsze, figura pomiedzy xxl a xs, ubior nie za duzo ale i nie za malo pokazujacy (wulgarnych nie lubie), oczy w sumie obojetne ale z blyskiem :D makijaz lekki/naturalny

Gość gość
Generalnie to żeby nie była za mocno umalowana ani za gruba.

Gość gość
a ja lubie ten qrewski makijarz wiecie taki dzifkarski

Gość gość
cien do powiek to zalezy od twarzy, karnacji :)

Gość gość
A ja zwracam uwagę na ogólne wrażenie. Nawet drobne wady jestem w stanie przeoczyć gdy całość jest pociągająca. Musi być kobieca, spódnica, szpilki, mocne perfumy, paznokcie itd itp. Ładna dziewczyna ale bez tego co na górze to po prostu ładna dziewczyna jakich mnóstwo. Ale nie atrakcyjna.

mocne perfumy, ale bez przesady że wpuścisz taka do domu to jeszcze przez kilka dni jej perfum czuc. Perfum to musi być delikatna nuta a nie uderzająca woń.

Gość gość
1. Ogólna sylwetka 2. Oczy 3. Twarz A potem to już pozostaje charakter.

Gość gość
U facetów powinien być ledwo wyczuwalny ale u kobiet powinny być mocne. Nie raz jest tak ze jak wchodzisz to czyjegoś mieszkania to od razu wiesz że kobieta tu mieszkajaca jest atrakcyjna.

Gość gość
perfumami zlewaja sie smierdziele albo nieswiadomi ludzie. perfumy powinny byc wyczuwalne ale nie dominujace. w dobrej perfumerii powiedza ci, ze zbyt duza ilosc perfum ta blad. perfumy to intymna sprawa, nie musi ich czuc cale towarzystwo na imprezie, albo widownia w teatrze.

Gość gość
Dokladnie. Podobnie z piersiami czy nogami, to sa nasze prywatne sprawy i nie bede zakladala miniowy czy wielkiego dekoltu zeby wszystkim pokazywac. A jak podobaja ci sie takie pachnace, w miniowach i z dekoltami to cos z Toba nie tak.

Gość gość
16:27 Dokładnie :)

Gość gość
A jeszcze dodam jedno. Jak cokolwiek robic z kobieta ktora czuc juz dwie ulice dalej? No jak pocalowac czy cokolwiek wiecej? W masce gazowej chyba...

Gość gość
Mail dla koniotrzepów z kafe - kolejny stopień przegrywu. Czeka cię na forum długa i pełna sukcesów kariera l********ga. Powodzenia 🖐️

Gość gość
Zdecydowanie cos ze mna nie tak:)

Gość gość
Ogarnijcie się kafedecydenci...lacho/ciąg to nie bluzg...no kur/wa...:-o

Gość gość
Ewelina, normalnie czyli? Pogoda, filmy, muzyka moze i erotyka. Czy erotyka, erotyka, erotyka, lizanie d**y, erotyka?

Popisac z kims normalnie, może być kiedyś z nutka erotyki ale nie tylko seks, seks, namawianie na cyberek, namawianie na foty... ja tego nie chce, chce z kims normalnie popisać a nie tylko o seksie.

Gość gość
16.47 B***h please...:-D