Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evelyn666ya

Pytania do facetów!!!

Polecane posty

Gość gość
no to jesli cos wiecej niz lizanie d**y, seks foty itp to pozniej napisze :)

Gość gość
Bit/ch też cenzurują? :-o Evelyna nie cwaniakuj, takich ostrych jak musztarda sarepska panienek było tu pełno, wszystkie skończyły żebrząc o uwagę masturbatorów. Ty już po kilku dniach jesteś na tym etapie. Za miesiąc będziesz słać foty tzipy jak fundacja charytatywna paczki na święta 🖐️

Gość gość
kto pisze "tzipy"? masakra

Akurat prędzej wyzdychamy niż wam pokaże:) Po prostu chce poznac kogoś do popisania nie polegającym na seks pytaniach ale na normalnej rozmowie na wiee tematów a nie ograniczona na seks.

ale ale... :P jak bedzie ci sie z nim dobrze pisac to pewnie randka jest w opcji tylko taka niedostepna udajesz, nie wiem czemu zreszta... :)

Gość gość
Na jakie tematy nieerotyczne chcesz rozmawiać? C**a w sztuce? C**a w sztukach kulinarnych? C**a w handlu międzynarodowym? :-D

Fajny temat, aczkolwiek dyskusja niekoniecznie rozwija się w dobrą stronę. Poza oczywistymi oczywistościami jak twarz, sylwetka czy pewne rodzaje ubioru (te typowo kobiece ;) ), zwracam też uwagę na włosy (pewne ich cechy działają na mnie zachęcająco, a inne negatywnie). Makijaż do pewnego stopnia może wywrzeć pozytywne wrażenie (np. delikatny cień do powiek), choć łatwo tu o przesadę i wtedy efekt jest zupełnie odwrotny do zamierzonego (mam w pracy taki jeden przypadek). Kolczyki i tatuaże również nie są ignorowane (to drugie widzę raczej negatywnie, z drobnymi wyjątkami). Jest jeszcze sporo innych detali, które zniechęcają lub zachęcają, ale... to są detale :-).

zbereznik dziś Chciałbys;) a raczej nie chciałbyś bo jestem z tych wrednych. PanDarcy dziś Masz racje ale nawet to co może budzic zainteresowanie w zbyt dużej ilości odstrasza. A dziewczyny które wykraczają po za normy np. goth, metalówy.. co o takich myślicie?

Gość gość
To naprawdę jest HIM :-o

Gość gość
Taka jedna szmacąca się kafeterianka, twój styl

Jeśli obie miałyby takie być i mieć ten sam styl to po co zmieniać nick? Co do pań odbiegających od normy... nie.

gość dziś Jeżeli nazywasz osobę która chce z kimś normalnie i miło popisac szmata to współczuje ci bo idąc twoim tokiem myślenia wszystkie twoje koleżanki się ,,szmacą". Tak Ciężko pojąć że ktoś chce z kims popisać na tematy nieerotyczne?

Gość gość
Bo to wariatka :-D

Gość Addas
Moim zdaniem malolac***atrzą na figurę , biust , urodę . A starsi na charakter

Sama wygądam trochę inaczej niż przeciętne, ale podziwiam osoby które mają swój styl a nie ubierają się jak reszta. Z gimnazjum pamiętam mode na czarne leginsy a na to dżins mini... pół szkoły tak samo ubrane jak w mundurkach! Zgroza:) ja wtedy w bluzach i rurkach latałam a o obcasach nawet nie marzyłam a teraz małolaty wyglądają... jak 20 latki, część nosi tone tapety, szpile, dekolty a ma 15 lat, Troche przerażające że młodzież ma taki sty ale nie poradzimy.

Gość
Evelyn666ya na serio musiałam wtedy iść...;) zresztą teraz tez wpadłam tylko na chwilkę.:) Evelyn666ya dziś co do zbreznika...:P nie chciałby bo jest mój.:P:P:P i prosze go nie podrywać bo podrapie!:D:P Poznaliśmy sie przez kafe.:) on lubi duzo gadać, flirtować za co kiedyś sie doigra. :P:P:P

Gość gość
I to jest najbardziej żałosne...kiedy przyłazi tu kobieton z pejczem i próbuje zrobić piorunujące pierwsze wrażenie zachowując się jak ostra suka która używa wyrazów na k,h oraz p, facetów owija wokół małego palca który potem wsadza sobie w du/pę by mieć orgazm analny (a jakże), a pociśnięta w 5 minut zmienia się w potulną dziewczynkę, która chce normalnie gadać nieloniecznie o seksie. Taka była 4imp, taka jesteś ty, takie były dziesiątki przed tobą i będą dziesiątki po tobie. Gardzę wami, pozerki.

Gość
albo ostatecznie całkowicie zniechęci...:):P zber wiec lepiej sie do mnie dzisiaj juz nie odzywaj cholero!:P:P:P

gość dziś Jak widzisz jak się wkurzam używam wulg i często bezemocjonalnie rzucam k*****i. A nie cichne tylko p*****le takich jak zbereźnik. Z idiota nie wygrasz bo zniżysz się do jego poziomu i pokona Cię doświadczeniem. good girl gone bad Powiedz mi jak tak ograniczone osoby jak zbereźnik dogadują się z tak inteligentna kobietą jak ty?

Gość gość
Ewelinko, ale swoj styl nie oznacza, ze ktos muai chodzic w glanach, miec dziary w kazdym miejscu lub cos w tym stylu. Ja np chodze ubrany doayc standardowo ale to lubie. Nie lubie pedalskich zwezen itd kolory takie jakie lubie a nie jakie modne. Ale jednak bardzo nie odstaje od reszty ludzi. Co do 15stek to fakt. Wiekszosc malilat robi z siebie zdziry. Nikt im nie powiedzial, ze wyglad nie mienia zawartosci glowy? Mlodzi ulegaja presji otoczenia. Ja mialem to zawsze w d***e, a nie moglem narzekac na brak znajomych. Bycie sztucznym zabiera zycie lub pierze mozg.

gość dziś Dlaczego miałabym nie poznac osoby z którą mogę merytorycznie pogadać? To że jestem wulgarna nie znaczy że jestem zboczona i moją ambicje zadowoli rozmowa o seksie, Takich jak ja mogą być miliony a i uwierz mi że te miliony będą miały Cie gdzies. gość dziś taka młodzież. biorą przykład z celebrytek, teledysków. Popkultura wręcz atakuje nas seksem a młodzież myśli że to jest fajne a prawda jest taka że takie cgłonięcie popkultury zabiera wartości, powoduje ze młodzi idą w złą strone. Wina? rodziców że wola pracować niż spędzać czas z dzieckiem a dziecko chłonie wiedzę z neta i od kolegów.

Gość gość
Evelyn666ya dziś Zapewne do ciebie nie napisał :D

Gość
Evelyn666ya dziś on nie jest ograniczony dlaczego tak sadzisz??? :P:P A tak ogolnie to ostatnio chyba sie nie dogadujemy... zresztą zawsze sprzeczaliśmy sie co najmniej raz w tygodniu.:)

Gość gość
Nic nie zakumałaś evelyna ale to nie dziwi boś tępa, o tępora o mores :-o

Gość gość
To jednak może być nasza stara znajoma bo wkurzyła się na maxa dopiero wtedy jak napisała GGGB o zberku :D Moglibyście się spotkać wszyscy razem w trójkę i zrobić nam pamiątkowe zdjęcie :P

Gość
cos mu wysle w nasza "miesiecznice" apropo naszych sprzeczek...:D:D albo i nie...:P